Plati.ru güvenilir mi

SametSW

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar 2 aylık gamepass 4 5 liraya satılıyor toplu alim yapacağız fakat güvenilir mi degil mi bilmiyorum sizce güvenilir bir site mi

çalıntı oluyor hepsi bazen şifresi değiştirilmiş hesaplar denk gelebiliyor şifresi değiştirilmemiş olsa bile sen aldıktan sonra değiştirilebiliyor öyle olmasa bile sürekli aynı hesabı satıyorlar başka biri de aynı hesabı alınca sen düşebiliyorsun

çalıntı oluyor hepsi bazen şifresi değiştirilmiş hesaplar denk gelebiliyor şifresi değiştirilmemiş olsa bile sen aldıktan sonra değiştirilebiliyor öyle olmasa bile sürekli aynı hesabı satıyorlar başka biri de aynı hesabı alınca sen düşebiliyorsun
Bunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değil

Bunlar kod olarak veriliyor gamepass kodu yani hesap olarak değil
kod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmez

kod diyip hesap gönderebiliyorlar ya da kullanılmış kodlar da çıkabiliyor güvenilmez yani ama illaki kullanılmamış doğru kod da gelebilir ama dediğim gibi güvenilmez
2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi

Ben daha önce aliexpress indirim kodu tanımlı hesap aldım, yorumları iyi satıcıydı sorun yaşamadım, fazla tecrübem yok ama kullanacaksanız yorumları inceleyin ve sanal kart kullanmaya özen gösterin derim

Selamlar aldim 2 tane iletildi bende direk elden cikardim aynı fiyata satıcı güvenilir fakat başka bir satıcı buldugumda satıcı kodu iletmedi herhalde saticidan saticiya fark var ben bana ileten saticiyla çalışmaya başlayacağım @RevDeisDou @Shyankh

plati.ru aldığın oyuna göre değişir steam hesaplarının %90ı çalındı %5 i çalıntı kredi kartyla oyun çeklip satılanlar yani alıcaksanız riski göze alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane kod istedim suan sırf denemek amacli 10 liraya bakalım ne olucak verecekler mi
Kullanırken video çekiniz aksi taktirde iadeniz sağlanmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 2 aylık gamepass 4 5 liraya satılıyor toplu alim yapacağız fakat güvenilir mi degil mi bilmiyorum sizce güvenilir bir site mi
gamepass de sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Bunlar discrodun nitro üyelerine verdiği kodlar.

Geri