Neler Yeni

PlayStation 3 Oyunlarımı Elden Çıkarıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arda Akel
Yanlış Kategori
Merhaba Selamlar.
BEŞ tane, Çok İyi - İyi kondisyondaki PlayStation 3 oyunlarımı buradan satışa çıkarmış bulunmaktayım.
Çizikleri var elbet ama ''üstüne mi oturdun la, hayvan gibi çizilmiş?'' denecek kadar da değil. :D
Çünkü, bu disklere yine iyi bakmaya çalıştım yıllarca, PS2 disklerine davranır gibi davranmadım. :)

Hani alıcısı olursa olsun, ben sıkıldım oyunlardan, bitirdim/yarıştım kaç kere başkası nostalji olsun diye alır artık,
Ya da evladı, oğlu, kızı, yeğeni vs. için alır, onlar oynasın biraz gözleri eski efsaneler görsün yani. :)

Oyunlara gelelim, elimde dediğim gibi **beş** tane var, kesinlikle orijinal, yan sanayi/içine burn edilmiş diskler değildir hiçbiri.
Market fiyatlarına (Trendyol, Hepsi Burada, N11, Akakçe gibi) bakarak ve daha da bir indirim yaparak biçtim fiyatlarını.
Kaç yıllık oyunlar çünkü ve bayağıdır bende, öyle sıfıra yakınmış gibi satmak da gerçekçi ve doğru olmaz. :)

KÜÇÜK BİR NOT: Birlikte (bundle halinde) satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum.

Minecraft PlayStation 3 Edition : 400 TL

Need for Speed Hot Pursuit ESSENTIALS : 200 TL

FIFA 16 Deluxe Edition (SüperLig Version) : 350 TL

Pro Evolution Soccer 2016 (Neymar Jr kapaklı) : 500 TL

Tomb Raider Game Of The Year Edition : 700 TL

Elimde hepsinden sadece BİRER tane var, onu da ekleyeyim. Birlikte satmıyorum, ayrı ayrı satıyorum TEKRARDAN SÖYLEYEYİM.
BURSA İÇİ ELDEN DE SATARIM, BURSA DIŞINA DA KARGOLARIM HABERİNİZ OLSUN.

Donanım Arşiv DM'den ulaşırsanız, size telefonumu verir, istediğiniz oyunun fotolarını yollarım.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler