Neler Yeni

PlayStation 4 2023'te Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Şu anda kullandığım bilgisayar çok kötü ve benim de aklıma PlayStation 4 almak geldi fakat 2. ele girişmek istemiyorum. Özellikle God of War, The Last of Us, Uncharted gibi oyunları oynamak istiyorum ve bunlara erişmek de artık kolay PS Plus sayesinde bu sebepten Xbox Series S almak istemiyorum. Sıfır olarak min ne kadara alabilirim?

@Yunus274

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bahsettiğiniz oyunların hepsi pcye geldi zaten ve yavaş yavaş ps özel oyunları ps4 e çıkmamaya başlayacak
Hocam oynayamadığım ve oynamak istediğim yüzlerce oyun var. Bilgisayar almaya kalksam bana 15'ten aşağı gelmez monitör bile yok. Zaten 2 sene sonra üniversite sınavı var. Şu anki laptopumun gücü GTX 750 gücünde ortalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

God of War için alınabilirdi eskiden ama artık alınmaz. Birde sıfır alacaksın yani. PC toplamak daha anlamlı olur.

Diyelim PC aldım bu sefer oynamak istediğim oyunlara erişmek için PS Plus gibi bir şey yok. Game Pass ilgimi o kadar çekmiyor

Hocam oynayamadığım ve oynamak istediğim yüzlerce oyun var. Bilgisayar almaya kalksam bana 15'ten aşağı gelmez monitör bile yok. Zaten 2 sene sonra üniversite sınavı var. Şu anki laptopumun gücü GTX 750 gücünde ortalama.

Diyelim PC aldım bu sefer oynamak istediğim oyunlara erişmek için PS Plus gibi bir şey yok. Game Pass ilgimi o kadar çekmiyor
tamamdır hocam o zaman ps4 almaktan başka seçenek kalmıyor. Bütçeyi 10k civarına çıkarabilirseniz gürcistandan ps5 alabilirsiniz tabii yol masraflarıda olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

mental bey

80+ Bronze
Kafa gitti benim ya :D. Ben 12.000 TL falan sanıyordum PS4'ü. Akakçe'de inceledim biraz. En düşüğü 7.000 TL ama ikinci el.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Oynamak istediğin oyunlara göre alınmaz. Ha ben GTA 5, RDR 2, Spiderman oynıcam dersen alınır
Hocam zaten onları da oynayacağım. Sadece yazdıklarım değil oynamak istediğim yüzlerce oyun var fakat imkan yok

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam zaten onları da oynayacağım. Sadece yazdıklarım değil oynamak istediğim yüzlerce oyun var fakat imkan yok
Hocam aslında ps cafelerde kiralama varsa kiralayıp ordan istediğiniz oyunları oynarsınız üni zamanıda güzel bi laptop veya ps5 alıp bakarsınız dalganıza

Top Bottom