Neler Yeni

Playstation 5 Digital Sürüm 13500 TL

Enes ARS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Arslanbaş
Önce yazıyı okuyunuz !

https://www.hepsiburada.com/sony-pl...yun-konsolu-eurasia-garantili-p-HBV00001AU7PL

Fiyat piyasaya göre gayet uygun benim ise aklıma takılan asıl soru ürünün sahte çıkma olasılığı. Mağaza bu üründen başka bir şey satmıyor. Mağaza puanı yok ve üründe de hiç yorum almamış. Sizin düşünceleriniz nelerdir ? Orijinalliğini sorgulamak için bir sistem var mıdır ?

tutkuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tutku Sağlam
resmi fiyatı 10 bin lira. alınmaz bence.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,724
İsim
Kgn
resmi fiyatı 10 bin lira. alınmaz bence.
Hocam resmi fiyatı 10k demişsiniz ama 10k ya ps5 bulunmuyor.İlk çıktığı zamanlar fiyatıydı o.Xbox Series X te o fiyatlardaydı başlangıçta ama artık değil.Eğer o fiyatlarda ps5 varsa linkini atar mısınız?? Çünkü o fiyatlarda bu devirde bulmak imkansıza yakın bu dolar enflasyon kuruyla filan

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
Önce yazıyı okuyunuz !

https://www.hepsiburada.com/sony-pl...yun-konsolu-eurasia-garantili-p-HBV00001AU7PL

Fiyat piyasaya göre gayet uygun benim ise aklıma takılan asıl soru ürünün sahte çıkma olasılığı. Mağaza bu üründen başka bir şey satmıyor. Mağaza puanı yok ve üründe de hiç yorum almamış. Sizin düşünceleriniz nelerdir ? Orijinalliğini sorgulamak için bir sistem var mıdır ?

satıcı güvenine bir şey diyemem ama ben 11500'e media markt almanya'dan kuzene PS5 Blu ray + forbidden west oyunu + 2. dualshock aldırttım, yani buna bakıyorum da cidden yaşanmaz olmuş memleket.

tutkuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tutku Sağlam
Hocam resmi fiyatı 10k demişsiniz ama 10k ya ps5 bulunmuyor.İlk çıktığı zamanlar fiyatıydı o.Xbox Series X te o fiyatlardaydı başlangıçta ama artık değil.Eğer o fiyatlarda ps5 varsa linkini atar mısınız?? Çünkü o fiyatlarda bu devirde bulmak imkansıza yakın bu dolar enflasyon kuruyla filan
haklısın hocam ay başında az geliyordu yani vatana mediamarkta falan. cdlı almak için 7500 lirayken takip ediyordum 12.500 olunca almaktan vazgeçtim.

PixDraw

80+ Bronze
Önce yazıyı okuyunuz !

Hocam riske değmez satıcıdan alan müşteri bile yok tek yorumu yok başka ürünü yok bilemiyorum. Fakat ben o riski almazdım.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
haklısın hocam ay başında az geliyordu yani vatana mediamarkta falan. cdlı almak için 7500 lirayken takip ediyordum 12.500 olunca almaktan vazgeçtim.

hiç unutmam bu sene yıl başında stok yok diyorlardı tr de hiç bulunmuyordu resmi satış fiyatı 7k iken zam geldi haberi duydum, lan dedim zam geldi de stok yok, gece 12 de ertesi gün vatan media markt teknosa vs hepsi 12 k dan sattı, bunların yatacak yeri yok.

tutkuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tutku Sağlam
hiç unutmam bu sene yıl başında stok yok diyorlardı tr de hiç bulunmuyordu resmi satış fiyatı 7k iken zam geldi haberi duydum, lan dedim zam geldi de stok yok, gece 12 de ertesi gün vatan media markt teknosa vs hepsi 12 k dan sattı, bunların yatacak yeri yok.
malesef türkiyede böyle hiçbir zaman değişmez.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Fiyatlar uçmuş arkadaş en düşüğü 16K olmuş yazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
İlk çıktığında dijital sürüm 6k idi. Şuan r smi bir fiyatı yok ama Mm, Teknosa vatan ve Dr gibi yerler 14-15k arasında fiyatlara yanında ekstra kol kulaklık kamera gibi aksesuarlar ile set yaparak satıyor. Yani aslında resmi fiyatı 12k gibi bir fiyata denk geliyor ve piyasadan dolayı tek satmayip yanına aksesuar veriyorlar.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,724
İsim
Kgn
İlk çıktığında dijital sürüm 6k idi. Şuan r smi bir fiyatı yok ama Mm, Teknosa vatan ve Dr gibi yerler 14-15k arasında fiyatlara yanında ekstra kol kulaklık kamera gibi aksesuarlar ile set yaparak satıyor. Yani aslında resmi fiyatı 12k gibi bir fiyata denk geliyor ve piyasadan dolayı tek satmayip yanına aksesuar veriyorlar.
Ben 8 veya 9k gibi hatırlıyorum. @Techno08 hocam almıştı ona sorabiliriz.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K

11500 e aldırdım dediğim gibi 2 gün önce mediamarkt.de sitesinden, satılması gereken rakamlar böyle ama satmıyor ağalar işte, bu sebeple piyasa da yükseliyor karaborsada şuan tüm dünyada

Ekler

• ss.PNG
    ss.PNG
    83.6 KB · Hit: 52
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye