Playstation 5 için TV önerisi

Lordtr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçem 30k. Allm ve VRR özelliği olan bu bütçede varsa 120 hz tv arıyorum yoksa 60 hz alacağım mecbur. Boyutu önemli değil.

Teşekkürler.

Grundig 9100 alın geçin mükemmel bir tv. 120 fps oynatan çok fazla oyun yok zaten.

50 yada 55 inç olarak 120hz yada 144hz veren tcl marka var idi
TCL 5T8C MODELİ idi 144hz idi ve bu segmentte uygun modellerden biri idi diye hatırlıyorum
ben almaktan vaz geçtim 32 inç bi monitör almaya karar verdim

50 yada 55 inç olarak 120hz yada 144hz veren tcl marka var idi
TCL 5T8C MODELİ idi 144hz idi ve bu segmentte uygun modellerden biri idi diye hatırlıyorum
ben almaktan vaz geçtim 32 inç bi monitör almaya karar verdim
Monitör daha mı mantıklı sizce ya ? Bende düşünüyorum. Tv boyutu 43 olarak planladım mesela ama bi büyük hissettirdi yani. Netflix-spotify vb zannediyorsam PS5 te var zaten.

Monitör daha mı mantıklı sizce ya ? Bende düşünüyorum. Tv boyutu 43 olarak planladım mesela ama bi büyük hissettirdi yani. Netflix-spotify vb zannediyorsam PS5 te var zaten.
Hocam nasıl kullanıcağına bağlı masaya koyup masa başında vb oynayacaksan tv zaten gereksiz ama salona koyucaksan veya salon gibi aranda biraz mesafe olucaksa tv al

Hocam nasıl kullanıcağına bağlı masaya koyup masa başında vb oynayacaksan tv zaten gereksiz ama salona koyucaksan veya salon gibi aranda biraz mesafe olucaksa tv al
Masada oynayacağım fakat monitörler ne kadar pahalanmış ya. 25k ya 4k bir tv buldum ps5 için gerekli bütün özelliklere sahip olan ama monitörler 30k dan başlıyor

Hocam ps ile oynayacağınız için ben televizyon alın derim çünkü daha rahat edersiniz koltuk başında oturup kalmazsınız kanepede vs o koltukta oturup daha rahat oynarsınız diye

Masada oynayacaksınız tv olmaz. Arada mesafe olmasi lazim baş ağrıtır rahatsiz eder. Salonda koltukta oynayacaksaniz olur. Yoksa monitor.

Geri