Neler Yeni

Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

canerknk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Televizyonun kaç inç olduğuna göre değişebilir.
Bence aralarında ps5 ama 1080p için series s de mantıklı

canerknk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Televizyonun kaç inç olduğuna göre değişebilir.
Bence aralarında ps5 ama 1080p için series s de mantıklı
Hocam series S diğer konsollar kadar uzun idare etmez diye düşünüyorum. Zaten bir daha konsol almayacağım. Beni Playstation 7'ye kadar götürse yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca evde 4K ekran var ama o salonda olduğu için internete uzak ve ailem o televizyonu kullanıyor boşta olan televizyon 1080P

canerknk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
Teyzene yalvar ikisini de alsın
Aralarında ps5

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Hocam series S diğer konsollar kadar uzun idare etmez diye düşünüyorum. Zaten bir daha konsol almayacağım. Beni Playstation 7'ye kadar götürse yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca evde 4K ekran var ama o salonda olduğu için internete uzak ve ailem o televizyonu kullanıyor boşta olan televizyon 1080P
PS5, bence sorgulanmaması gerekir eskiden olsa belki Series X derdim oyun kütüphanesinden dolayı avantajı vardı ama şuan ps5 de kütüphane var ve oyunları çok daha kaliteli ve popilasyonu daha yüksek

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
PS5, bence sorgulanmaması gerekir eskiden olsa belki Series X derdim oyun kütüphanesinden dolayı avantajı vardı ama şuan ps5 de kütüphane var ve oyunları çok daha kaliteli ve popilasyonu daha yüksek
anca performans moduna alınca 60fps alıyor yoksa genelde 30fps

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
ben her oyuna 700-1000 tl veririm dersen yada 700 tl lik 1 cd alıp degis tokus yapa yapa oyun oynarım dersem( 1 süre sonra cd ci oluyorsun oyunu unutuyorsun) bide ucak motor sesini seviyorsan (bir kaç yıl sonrakı oyunlarda duyarsın) ps 5 almalısın yok ben özel oyun sevmiyorum öyle genelde cod bf 3. parti herhangi oyunlar takılırım bide gamepass alır (3 yıllık 800 tl ye) + 0 ses hile oynamak istiyorum dersen = xbox series x almanı tavsiye ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom