Hocam series S diğer konsollar kadar uzun idare etmez diye düşünüyorum. Zaten bir daha konsol almayacağım. Beni Playstation 7'ye kadar götürse yeter.Televizyonun kaç inç olduğuna göre değişebilir.
Bence aralarında ps5 ama 1080p için series s de mantıklı
Teyzene yalvar ikisini de alsınArkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
Gamepass Ultimate + Oyun çeşitliliği geriye uyumluluk.Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.
hocam teyzem değil ben karşılıyorum hocam o sadece getirecekTeyzene yalvar ikisini de alsın
Aralarında ps5
PS5, bence sorgulanmaması gerekir eskiden olsa belki Series X derdim oyun kütüphanesinden dolayı avantajı vardı ama şuan ps5 de kütüphane var ve oyunları çok daha kaliteli ve popilasyonu daha yüksekHocam series S diğer konsollar kadar uzun idare etmez diye düşünüyorum. Zaten bir daha konsol almayacağım. Beni Playstation 7'ye kadar götürse yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ayrıca evde 4K ekran var ama o salonda olduğu için internete uzak ve ailem o televizyonu kullanıyor boşta olan televizyon 1080P
anca performans moduna alınca 60fps alıyor yoksa genelde 30fpsPS5, bence sorgulanmaması gerekir eskiden olsa belki Series X derdim oyun kütüphanesinden dolayı avantajı vardı ama şuan ps5 de kütüphane var ve oyunları çok daha kaliteli ve popilasyonu daha yüksek
hocam Ps plus extra ve oyun çeşitliliği zaten playstationda yok mu? geriye uyumlulukta xbox kadar olmasada gene oyun açısından var hocamGamepass Ultimate + Oyun çeşitliliği geriye uyumluluk.
yeterli değil.hocam Ps plus extra ve oyun çeşitliliği zaten playstationda yok mu? geriye uyumlulukta xbox kadar olmasada gene oyun açısından var hocam