cosmicsword
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
2.el playstation 5 slim cd var 15500 diyor nasıl bu kadar ucuza satıyolar parçaları değiştirip fln satma ihtimaleri varmı yada sıfır 15 diyolar
Yd olabilir mi çok bilmiyorum konsol işlerini ama2.el playstation 5 slim cd var 15500 diyor nasıl bu kadar ucuza satıyolar parçaları değiştirip fln satma ihtimaleri varmı yada sıfır 15 diyolar
yurtdışından vergi iadeli 11-12 ye aldıkları için 15 e az biraz kar edip satıyorlar2.el playstation 5 slim cd var 15500 diyor nasıl bu kadar ucuza satıyolar parçaları değiştirip fln satma ihtimaleri varmı yada sıfır 15 diyolar
yurtdışından vergi iadeli 11-12 ye aldıkları için 15 e az biraz kar edip satıyorlar
ben de yurtdışından ps5 aldım, verdiğim en iyi karar (iphone, airpods,applewatch hepsi yurtdışından)Sorun çıkarmı
bozulursa muhattabın yok garantisi yok bu tarz işlerde y.d ürün ise kapalı kutu sıfır almak daha avantajlı açılmış ürün yerineSorun çıkarmı
Adam kapalı kutuyu sizin gözünüz önünde açsak kontrol etsek sorun yoksa aynı fiyatı versem dedim daha önceden sorun yaşadım olmaz fln dedi ondan 2.el test ederek almak daha mantıklı geldibozulursa muhattabın yok garantisi yok bu tarz işlerde y.d ürün ise kapalı kutu sıfır almak daha avantajlı açılmış ürün yerine