Bütün sırrı bozacaksın şşşşş.knk çaktırmadan bi yaz bakayım
ramazan mı? adı ertuğrul değilmiydi ve dikkat etmedim :dTırnağı görmüyor musun ? Kadın olduğu belli. Ramazan abi değil.
kadınmış zatenyok yok degilim
Tasarım ve görüntü açısından fikrimi belirtim. Yoksa hiç birini kullanamadımDualshock 5 ne zaman kullandın ki?
Reis spor ağır geliyorsa yapma 1 2 gün.yok yok degilim
Rambo yazıyor nicki ne biliyim ben rambo yazınca Ramazan zannettimramazan mı? adı ertuğrul değilmiydi ve dikkat etmedim :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
kadınmış zaten
Bu şey gibi olmuş; hiçbir şeyden anlamayan tipler vardır ama çok bilmişlik taslarlar, tıpkısının aynısı. Bu daha iyi ama neden daha iyi bilmiyorum kafası yaşıyor arkadaşTasarım ve görüntü açısından fikrimi belirtim. Yoksa hiç birini kullanamadım
1. si nedenini belirttim tasarım ve görüntü açısından dedim 2. si bilmişlik taslamam için birinden birine sahip olup diğerini bilmeden yorum yapmam gerekiyor ben 2 controllera sahip olamadığım için tasarım yönüyle yaptım yorumumu. He yine çok bilmiş diyorsan sorun yok .DBu şey gibi olmuş; hiçbir şeyden anlamayan tipler vardır ama çok bilmişlik taslarlar, tıpkısının aynısı. Bu daha iyi ama neden daha iyi bilmiyorum kafası yaşıyor arkadaş
Sen bilirsin ama bu insanları dış görünüşe göre yargılamak gibi1. si nedenini belirttim tasarım ve görüntü açısından dedim 2. si bilmişlik taslamam için birinden birine sahip olup diğerini bilmeden yorum yapmam gerekiyor ben 2 controllera sahip olamadığım için tasarım yönüyle yaptım yorumumu. He yine çok bilmiş diyorsan sorun yok .D
İnsanları değil dış görünüşüyle yargılamak bile haddimize düşmez.Sen bilirsin ama bu insanları dış görünüşe göre yargılamak gibi