PlayStation 5 yurt dışı garantisi

Reaksiyon skoru
106
Merhaba letgo dan ikinci el PlayStation bakıyorum da yurt dışı cihazların(euro asia) garantili ülkemizde garantisi oluyor mu yani bozulduğunda vs türkiyede ilgileniliyor mu.
Birde adama garantisi hakkında sorduğumda bana 1 yıl euroasıa bir yıl da adınıza fatura kesilip dükkan garantisi vardır dedi bu ne demek oluyor

Merhaba letgo dan ikinci el PlayStation bakıyorum da yurt dışı cihazların(euro asia) garantili ülkemizde garantisi oluyor mu yani bozulduğunda vs türkiyede ilgileniliyor mu.
Birde adama garantisi hakkında sorduğumda bana 1 yıl euroasıa bir yıl da adınıza fatura kesilip dükkan garantisi vardır dedi bu ne demek oluyor
Garantisi benim yani yok demek oluyor

Cihazı alacağınız ülkede bir tanıdığınız var ise alabilirsiniz aksi takdir de yurt dışı bağlantılarınız yok ise yanaşmayın.

Avrupa cihazlarına eğer elinizde fatura varsa Eurasia 1 yıl garanti veriyor. Avrupadan alındığına dair fatura olacak adamın kestiği fatura değil.

Yoksa garantisi satan adam olur o da genelde hikaye olur.

garanti yok bende sahibinden almıştım ps5 i içinde garanti falan çıkmadı garanti aldığın kişidir

Yoksa garantisi satan adam olur o da genelde hikaye olur.
Abi benim ps5 cd'leri okumuyor bir bakar mısın garantisi benim demiştin
Kardeşim nasıl oldu olay?
Sabah cd taktım okumadı abi
hee, öyle habere cd takarsan bozulur bu senin hatan, Ama 3k verirsen yaparım sıkıntı yok.

Geri