Neler Yeni

Playstation mı xbox mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
Xbox alsam series x veya prime almayı düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay
hocam artık her iki platformda da oyun havuzu dediğimiz konsept var xbox da gamepass playstation da PSplus var "god, tlou, spider man," bu oyunları xbox da oynayamazsınız forzayıda playstation da oynayamazsınız o yüzden birinden feragat etmeniz gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok kotu ya. Peki hangisinde daha fazla iyi oyun var birde siz olsanız hangisini alırdınız neden?

asko56

80+ Silver
God veya hikayeli oyunlar oynamayı seviyorum birde forza hastasıyım (oynamak hayalimdi). Hangisini almak daha mantıklı?
series x nereden alıcaksınız ona göre öneri yapacagım

xbox oyunları ilk günden pcye geliyor zaten. Ps oyunlarıda pcye gelmeye başladı ama ortalama 2 yıl sonra geldikleri için ben burada ps almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca ps oyunları xboxa göre bana göre çok daha önde neredeyse her yıl Game Of The Year seviyesinde oyun çıkartıyorlar. Forza hayranıyım saatlerce forza oynuyorum diyorsan direksiyon seti alıp pcden oynaman daha mantıklı.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay
Cok kotu ya. Peki hangisinde daha fazla iyi oyun var birde siz olsanız hangisini alırdınız neden?
playstation alırdım tabii ki ve ps5 slim kullanıyorum zaten. Ben arayüzün olarak daha çok beğeniyorum playstation'ı ve oyun olarak zaten herkesin bildiği gibi god of war, the last of us oyunları var bunun haricinde eskilerden kalan ps4 cd oyunlarınıda takıp oynayabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Murat
playstation al hocam psplus oyun kalitesi gamepesden çok daha iyi gow gowragnarok spiderman tlou dying light2 gibi oyunlar var şuan ayrıca dualsense ile oyun oynamak ayrı keyifli ps al geç

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
Ps al hocam zaten forza gibi oyunlar geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
PC al hepsini oyna
Macbook alcam ve iphone vb. Pc setup suanlık kalcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

series x nereden alıcaksınız ona göre öneri yapacagım
Suan nerde alacağıma bakmadım. Önce karar verip sonra bakcam

Ps al hocam zaten forza gibi oyunlar geliyor
Ps hangi modeli?
- PS5 Pro
- PS5 Digital Edition
- PS5 Slim
- Standart PS5

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ps hangi modeli?
- PS5 Pro
- PS5 Digital Edition
- PS5 Slim
- Standart PS5

PS5 Slim Dijital Sürüm al derim. Series X'i Sahibinden sitesindeki konsol satıcıları dışında almaya kalkışırsan biraz fazla pahalıya geliyor.

asko56

80+ Silver

Ps hangi modeli?
- PS5 Pro
- PS5 Digital Edition
- PS5 Slim
- Standart PS5
işte onu söyle mesela media markt yada vatan vs den alıcaksan git hemen pc al daha iyi ps oyunlarınıda oynuyorsun ama 2.el alacaksan avantajlı fiyataları

ps5 eger oyunlarıın aboneliklerini yanı aylık kazancınız 35 bin tl nin üzerinde ise alabilrisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MERAKLI
işte onu söyle mesela media markt yada vatan vs den alıcaksan git hemen pc al daha iyi ps oyunlarınıda oynuyorsun ama 2.el alacaksan avantajlı fiyataları

ps5 eger oyunlarıın aboneliklerini yanı aylık kazancınız 35 bin tl nin üzerinde ise alabilrisiniz
Ne kadar abonelikler örnek verebilir misiniz?

Top Bottom