PlayStation plus almaya değer mi?

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
844
Ne artısı var? Online pek oynamıyorum ama ayda 1-2 oyun veriyor diye biliyorum. Gamepass gibi mi yoksa farklı bi sistem mi?

Sadece online oyun oynamana yarıyor. Bir de ek olarak her ay 2 oyun veriyor. Bazı oyunlarda da PS Plus üyelerine özel ek içerik falan oluyor ama bunlar eksikliğini hissedeceğin şeyler değil. Son 3-4 aydır verdiği oyunlar çok tırt zaten, güzel oyun nadir geliyor. E zaten bir de pek online oynamıyorum demişsin, senin için almanın hiçbir mantığı yok.

O paraya oyun almak daha mantıklı bence.

Sadece online oyun oynamana yarıyor. Bir de ek olarak her ay 2 oyun veriyor. Bazı oyunlarda da PS Plus üyelerine özel ek içerik falan oluyor ama bunlar eksikliğini hissedeceğin şeyler değil. Son 3-4 aydır verdiği oyunlar çok tırt zaten, güzel oyun nadir geliyor. E zaten bir de pek online oynamıyorum demişsin, senin için almanın hiçbir mantığı yok.

O paraya oyun almak daha mantıklı bence.
Oyunlar bana çok pahalı geldi. Nasıl ucuz oyun alabilirim? Dijital ya da dvd olarak. Dijital daha çok işime gelir.

Dijitalde indirim beklemek zorundasın ucuz istiyorsan. Kutulu tercih edersen 2. elden alabilirsin.
Güvenilir siteler var mı alabileceğim? Kod olarak alınabiliyor mu başka sitelerden yoksa sadece ps mağazası mı?

Alınabiliyorsa iyi. Araştırırım biraz.

ps plus iyi ve tavsiye ederim.
online oyunlar varsa veya online oynamak istiyorsan , ps plsu iyi gider.
bu black friday sayesinde 33% indirimlen aldim, yani 2 sene ps plus ekledim ps5

dijital oyun kiralayabilirsin. donanımhaberde kiralayanlar var.günlüğü 2-3 lira falan oluyordu.5 günde bitse 10 liraya oynuyorsun.yeni oyunlar da günlük 5 falandı.

Geri