BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 844
Ne artısı var? Online pek oynamıyorum ama ayda 1-2 oyun veriyor diye biliyorum. Gamepass gibi mi yoksa farklı bi sistem mi?
Oyunlar bana çok pahalı geldi. Nasıl ucuz oyun alabilirim? Dijital ya da dvd olarak. Dijital daha çok işime gelir.Sadece online oyun oynamana yarıyor. Bir de ek olarak her ay 2 oyun veriyor. Bazı oyunlarda da PS Plus üyelerine özel ek içerik falan oluyor ama bunlar eksikliğini hissedeceğin şeyler değil. Son 3-4 aydır verdiği oyunlar çok tırt zaten, güzel oyun nadir geliyor. E zaten bir de pek online oynamıyorum demişsin, senin için almanın hiçbir mantığı yok.
O paraya oyun almak daha mantıklı bence.
Dijitalde indirim beklemek zorundasın ucuz istiyorsan. Kutulu tercih edersen 2. elden alabilirsin.Oyunlar bana çok pahalı geldi. Nasıl ucuz oyun alabilirim? Dijital ya da dvd olarak. Dijital daha çok işime gelir.
Güvenilir siteler var mı alabileceğim? Kod olarak alınabiliyor mu başka sitelerden yoksa sadece ps mağazası mı?Dijitalde indirim beklemek zorundasın ucuz istiyorsan. Kutulu tercih edersen 2. elden alabilirsin.
Alınabiliyor da hangi site iyidir, güvenilirdir bilemem. Bilmiyorum hiç o tarz siteleri.Güvenilir siteler var mı alabileceğim? Kod olarak alınabiliyor mu başka sitelerden yoksa sadece ps mağazası mı?