Neler Yeni

Playstation'um çalındı ve adam şuan aktif

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
arkadaşlar benim playstation4um 1 ay önce falan çalındı bende çalınmadan önce nba 2k20 almıştım (oynamak nasip olmadı) biri şuan benim hesabımdan nba 2k20 oynuyor bazende bana mailler falan geliyor oyun aldığınız için teşekkürler diye bunu nasıl bulabilirim bilen var mı?
Konsol nasil çalindi ? Hırsız falanmı çaldi evden ?

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Hesabın şifresini falan değiştir.
O da oynamasın.
belki birine satmıştır oyüzden sattığı kişiyle irtibata geçmek istiyorum bide belki konumunu falan bulamam hesaptan çıkarsam oyüzden ama hiçbirşey yapamazsam çıkıcam hesaptan

VitoScaletta

80+ Gold
benim olay çok garip hırsız eve anahtarla girmiş
oha çok zararınız oldumu bari altın falan değerli eşyalardan neler almış geçmiş olsun ama o oynamıyodur büyük ihtimal birisine satmıştır satın alan kişi oynuyodur yani satın alan kişiyide bulsan adama ne diycen bu benimde falan adam napsın ben satın aldım çalıntı olduğunu nerden biliyim de diyebilir

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
oha çok zararınız oldumu bari altın falan değerli eşyalardan neler almış geçmiş olsun ama o oynamıyodur büyük ihtimal birisine satmıştır satın alan kişi oynuyodur yani satın alan kişiyide bulsan adama ne diycen bu benimde falan adam napsın ben satın aldım çalıntı olduğunu nerden biliyim de diyebilir
ben tatile gitmiştim oyüzden evde çok değerli bir şey yoktu en değerli playstation vardı işte kamera kayıtlarından izledik 3 kişi geliyorlar 1 apartmanın önünü gözlüyor araba falan geçtiğinde yere yatıyor 45 dk falan kalıp ellerinde poşetlerle evden çıkıyorlar

VitoScaletta

80+ Gold
ben tatile gitmiştim oyüzden evde çok değerli bir şey yoktu en değerli playstation vardı işte kamera kayıtlarından izledik 3 kişi geliyorlar 1 apartmanın önünü gözlüyor araba falan geçtiğinde yere yatıyor 45 dk falan kalıp ellerinde poşetlerle evden çıkıyorlar
iyi gine pc yi almamış

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa

ElectriX

80+ Silver
İp adres falan gözükmüyor mu? Cihazı bul falan yok mu?

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa

ElectriX

80+ Silver
Top Bottom