Ben duymadım diye kötü olduğunu söylemedim, sadece duymadığımı belirttim, sormamın amacı da o zaten. Bazı markalar var çok cort ekran kartları olur kimse önermez bazıları vardır ismi bilinmez kaliteli üretir, bu da onlardan biri madem. Yardımın için teşekkürlerMarkayı sen duymadın diye kötü olacak hali yok zaten.
Sağlam markadır, güvenebilirsin.
Ben duymadım diye kötü olduğunu söylemedim, sadece duymadığımı belirttim, sormamın amacı da o zaten. Bazı markalar var çok cort ekran kartları olur kimse önermez bazıları vardır ismi bilinmez kaliteli üretir, bu da onlardan biri madem. Yardımın için teşekkürler![]()
İyi markadır soğutması vs iyi.Alıntıyı görüntüle
Bu ekran kartı markasını hiç duymadım, alınır mı?
Full sistem detayları (kendim ekleme yaptım, evde SSD var diye onu elleşmedim)
Mesela ismi çok bilinip sucuk ekmek yapabileceğin Asus Phoenix 1660 super var :dBen duymadım diye kötü olduğunu söylemedim, sadece duymadığımı belirttim, sormamın amacı da o zaten. Bazı markalar var çok cort ekran kartları olur kimse önermez bazıları vardır ismi bilinmez kaliteli üretir, bu da onlardan biri madem. Yardımın için teşekkürler![]()
Peki biraz konudan sapan bir soru olacak ama aşağıda olan işlemci ile darboğaz yaratır mı? İnceHesap bu konfigüratörde maksimum bunu sunuyordu, ben de bunu ekledim.İyi markadır soğutması vs iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela ismi çok bilinip sucuk ekmek yapabileceğin Asus Phoenix 1660 super var :d
Darboğaz olmazPeki biraz konudan sapan bir soru olacak ama aşağıda olan işlemci ile darboğaz yaratır mı? İnceHesap bu konfigüratörde maksimum bunu sunuyordu, ben de bunu ekledim.
Alıntıyı görüntüle