PNY marka ekran kartına güvenilir mi?

BorakanT

80+
Reaksiyon skoru
22
1687347914125.png

Bu ekran kartı markasını hiç duymadım, alınır mı?
Full sistem detayları (kendim ekleme yaptım, evde SSD var diye onu elleşmedim)
1687347952091.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Markayı sen duymadın diye kötü olacak hali yok zaten. :D

Sağlam markadır, güvenebilirsin.

• Beğen
Markayı sen duymadın diye kötü olacak hali yok zaten. :D

Sağlam markadır, güvenebilirsin.
Ben duymadım diye kötü olduğunu söylemedim, sadece duymadığımı belirttim, sormamın amacı da o zaten. Bazı markalar var çok cort ekran kartları olur kimse önermez bazıları vardır ismi bilinmez kaliteli üretir, bu da onlardan biri madem. Yardımın için teşekkürler (y)

Ben duymadım diye kötü olduğunu söylemedim, sadece duymadığımı belirttim, sormamın amacı da o zaten. Bazı markalar var çok cort ekran kartları olur kimse önermez bazıları vardır ismi bilinmez kaliteli üretir, bu da onlardan biri madem. Yardımın için teşekkürler (y)

Kaliteli olunca zaten bir süre sonra adını duyuyorsun. Ama her şey bütçe meselesi işte. Bu kartlar da kalite olarak orta seviye. Rog, Suprim X gibi değil işte.

Alıntıyı görüntüle
Bu ekran kartı markasını hiç duymadım, alınır mı?
Full sistem detayları (kendim ekleme yaptım, evde SSD var diye onu elleşmedim)
İyi markadır soğutması vs iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ismi çok bilinip sucuk ekmek yapabileceğin Asus Phoenix 1660 super var :d

İyi markadır soğutması vs iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ismi çok bilinip sucuk ekmek yapabileceğin Asus Phoenix 1660 super var :d
Peki biraz konudan sapan bir soru olacak ama aşağıda olan işlemci ile darboğaz yaratır mı? İnceHesap bu konfigüratörde maksimum bunu sunuyordu, ben de bunu ekledim.
1687348771542.png

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,714
Üyeler
187,086
Son üye
Reliat