Pny markasını övüyordunuz aldık

Bu tamir görmüş gibi pny ekran kartı işinde yeni bir firma değil. Tuhaf

Ne tantana oldu ya benimde MSİ B650 s WİFİ anakartım var ilk aldım bir baktım arkası full flux kalıntısı lehim izi servise yolladım sorun olmaz garantide dediler belgeyi aldım kullanmaya devam ettim hala daha kullanıyorum üretim hatası olur

Olmaz ki hocam. Bi tarafta Büyük marka taparlar danlayıp ucuz etin yahnisi diyecek ama haberi yok globalda asus ile arasında 20-30€ olduğundan. Tr de komisyonu iclerine döşeyince ucurum bi kalite sanıyorlar.

Diğer tarafta tamam belki ilk kez aldın ekran kartı da arkadaş bi sakin ol fotoğrafı yükle ne yapacam diye sor adam üretim hatasını forumda destek verenlere yıkıyor. Al birini bur ötekine
İlk ekran kartı ilk heyecan ile her şey düşünülürde gelip konunun altına ucuz etin yahnisidir bu markayı almayın fln yazanların bilgisizliği

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
Üretim hatası gibi bir olasılığı düşünmüş olabilir misiniz ? pny dediğin marka büyük bir marka küçük değil koskoca nvidia bunu bile bile üretim mi yaptıracak ?

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
Hocam iyi de çipi üreten nvidia değil mi pny ile ne alakası var

hiçbir teknoloji ürünü birebir üretilmiyor ki. Örneğin işlemciler. Hepsi birbirniden farklı aslında. Silikon kalitesi iyiyse daha iyi perf. alırısnız. Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır.

hocam sen yanlış anladın :D taklit yaptım ben tabi ki iade etsin
😂 Taklit olduğunu duymak güzel, ama ben kim olduğunu bilmiyorum insta ile pek aram yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de yeni Colorful i game rtx 5070 ultra w aldım acaba aynı sorunu yaşar mıyım ya normalde asusdan şaşmazdım herkes çok beğeniyor diye aldım
Kart güzel knk Ultra W OC dimi bende 2 tane var. Memnunum birileri tepe model diyorda, değil fakat sıcaklıkları iyi bende oyunlarda en fazla 65 gördüm (hatta görmedim, 62 fln oluyor). Asus ile tasarımları birbirine benziyor. Hatta Colorful'un tepe modeli, Asus'un tepe modelinden daha iyi öyle diyeyim. Tek işte bu konudaki gibi üretim hatasına denk gelirsen, iade veya değişim yapacaksın. İncehesaptan aldıysan kolay, ilgilenirler.

Bu konu kadar boşunu daha önce görmedim. Sıfır aldığım Asus TUF RTX 5090 bile kutudan yamuk heatsink ve bozuk fanla hasarlı çıkmıştı. MSI Carbon X870E almıştım yamuk pinle gelmişti. Mainstream marka al demeye getirmiş de tamamen sorun kalite kontrolle alakalı. En çok sorunlu ürününü gördüğüm marka da Asus’tur benim de fakat kalkıp Asus almayın falan demiyorum.

PNY iyi markadır. Üretim kalitesi üst seviye olmasa da kötü ürün yapmıyor belirli bir standardı var ne aldığını biliyorsun. Üretim hatası her markada, her elektronik üründe yaşanabilen bir durum. Başınıza gelmesi talihsizlik olmuş. Geçen haftalarda PNY 3080Ti aldım ikinci el'den, karttan çok memnunum daha önce de 3090 modelini kullanmıştım. Fiyat/performans açısından alacaklar gayet alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri