Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
iade edip başka hesaptan tekrar mı satın alayım ne önerirsin. başka kart da yine cw çıkar mı acaba
cw tamamen şans işi hocam denemeden asla bilemezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok üzüldüm Cw cıkcak kesin benden de iade yolu gözüktü 😔

Değişim değil direk iade et cw var felan demeden yoksa uğraşırsın
redditte aynı modeli kullanıp coil whine olmadığını söyleyen kullanıcı gördüm, tamamen şans işi umarım çıkmaz sizde de.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
cw tamamen şans işi hocam denemeden asla bilemezsiniz.

redditte aynı modeli kullanıp coil whine olmadığını söyleyen kullanıcı gördüm, tamamen şans işi umarım çıkmaz sizde de.
Öyle arkadaş sansını denedi iade etsin kurtulsun en baştan 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
iade edip başka hesaptan tekrar mı satın alayım ne önerirsin. başka kart da yine cw çıkar mı acaba
Her ekran kartında çıkabilir lakin denemeden bilemeyiz benm bu 4. Denediğim 4000 serisi olacak sizde cw çıktı bende çıkmayabilir offf sıkıldım bu süreçten.

Biz daha acmadan geri mi yollasak, cw 🤔
Valla onda çıktı bizde de çıkabilir çıkmayada bilir şans işi denemeden bilemeyiz.

ConquerorXIV

80+ Gold
Her ekran kartında çıkabilir lakin denemeden bilemeyiz benm bu 4. Denediğim 4000 serisi olacak sizde cw çıktı bende çıkmayabilir offf sıkıldım bu süreçten.

Valla onda çıktı bizde de çıkabilir çıkmayada bilir şans işi denemeden bilemeyiz.
4. mü ? sende ne şansızmışsın

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
4. mü ? sende ne şansızmışsın
3080 serisini saymadım ben asus rog kartı 5 kere değiştim 7 8 aylık süreç nekadar geldiyse CW artık süreci ezberledim sonunda stok bitti ücret iadesi mecburi kurtulduk 😂 4000 serisi denemelere devam

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
Biz daha acmadan geri mi yollasak, cw 🤔
denemeden bilemezsiniz hocam. marka ve model fark etmeksizin her kartta cw çıkabilir.

3080 serisini saymadım ben asus rog kartı 5 kere değiştim 7 8 aylık süreç nekadar geldiyse CW artık süreci ezberledim sonunda stok bitti ücret iadesi mecburi kurtulduk 😂 4000 serisi denemelere devam
asus kartlarda çok cw var diyolar anlattığına göre doğruymuş herhalde 😂

ConquerorXIV

80+ Gold
kartın soğutması güzel ama cw duyabilmek için fanları %30a aldım forza5 de 50 derece çalışıyor

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
denemeden bilemezsiniz hocam. marka ve model fark etmeksizin her kartta cw çıkabilir.

asus kartlarda çok cw var diyolar anlattığına göre doğruymuş herhalde 😂
Evet. Her seferinde kapalı kutu rog bu sefer olacak bir umut diyip satmadım enayi gibi denedim durdum başaramadık. 4000 serisinde de 2 tane msi gaming x 4070 denedim cw iade 1 tane tuf cw iade buda 4070ti pny olacak 😔 yoruldum

Artarof

80+ Bronze
Evet. Her seferinde kapalı kutu rog bu sefer olacak bir umut diyip satmadım enayi gibi denedim durdum başaramadık. 4000 serisinde de 2 tane msi gaming x 4070 denedim cw iade 1 tane tuf cw iade buda 4070ti pny olacak 😔 yoruldum
Şansıma şimdiye kadar 2 model asus rog kullandım, İkisinde de olmadı.
Önceki kartım Rog Strix rx590, şimdiki Rog Strix rx6800.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
kartın soğutması güzel ama cw duyabilmek için fanları %30a aldım forza5 de 50 derece çalışıyor
soğutması evet suprim x den güzel gözüküyor ama Cw ye dayanabilirsen iade etme iade edersende başka sebep belirt fiyat performans gibi gibi bakalım diğer alan arkadaşlar umarım ürünün testlerini yapıp bizimle paylaşır.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
cwyi bir nevi azaltmak için fps limit koyup undervolt yapabilirsin eğer istersen. undervolt yapınca cw sesinin çok azaldığını söyleyenler oluyor. umarım sizin üründe cw çıkmaz :(

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
hayırlısı 😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular