❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

Evet. Her seferinde kapalı kutu rog bu sefer olacak bir umut diyip satmadım enayi gibi denedim durdum başaramadık. 4000 serisinde de 2 tane msi gaming x 4070 denedim cw iade 1 tane tuf cw iade buda 4070ti pny olacak 😔 yoruldum
Kaliteli bir psu al bence, her kartında cw cikmasi normal değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sözde indirim 3 gün daha uzamış

Son düzenleme:
psu dan mı, karttan mı ayırt ediyordur herhalde :(

Evet. Her seferinde kapalı kutu rog bu sefer olacak bir umut diyip satmadım enayi gibi denedim durdum başaramadık. 4000 serisinde de 2 tane msi gaming x 4070 denedim cw iade 1 tane tuf cw iade buda 4070ti pny olacak 😔 yoruldum
Meraktan 😄😄

Yok mu ekran kartı gelip test eden başka arkadaşlar :)

Sırf bu CW muhabbetınden asus rog strix den vazgeçtim. Gigabyte kartlarında az oluyor diyorlar ama onlarda indirime girmiyor hiç. Şu aero beyaz çok tatlı kart.

Sırf bu CW muhabbetınden asus rog strix den vazgeçtim. Gigabyte kartlarında az oluyor diyorlar ama onlarda indirime girmiyor hiç. Şu aero beyaz çok tatlı kart.
En çok asus kartlarda CW oluyor herhalde çünkü şikayetlerin büyük çoğunluğu asustan geliyor. kendim zotac 4070ti trinity kullanıyorum hiç CW yok.

1440p furmark test durumunu paylaşıyorum arkadaşlar. (**gpu-z değerleri maximumu gösterecek şekilde ayarlanmıştır)
pny rtx 4070 ti xlr8.png

CW sorunu var mı ?
Kutu incelemem olumlu olunca açtım, taktım pcye.
Jelatinler bantlar sağlamdı bayağı
daha yeni taktım, detaylı testim yok ancak furmark yaptım 4-5 dakka boyunca max 67 derece gördü
ufak bir coil whine var, eski kartımda çok fazlaydı, bundaki az geldi bana. pek rahatsız etmez gibi.
kart epey büyük harbi. aşırı kalite hissi vermese de yeterli.
askı vidası montajı kolay değil ama başardım, anakartın vidalarının yerine takılıyor çünkü
3x8 pin sanmıştım 2 imiş :D

inş pişman etmez hadi bakalım

Kutu incelemem olumlu olunca açtım, taktım pcye.
Jelatinler bantlar sağlamdı bayağı
daha yeni taktım, detaylı testim yok ancak furmark yaptım 4-5 dakka boyunca max 67 derece gördü
ufak bir coil whine var, eski kartımda çok fazlaydı, bundaki az geldi bana. pek rahatsız etmez gibi.
kart epey büyük harbi. aşırı kalite hissi vermese de yeterli.
askı vidası montajı kolay değil ama başardım, anakartın vidalarının yerine takılıyor çünkü
3x8 pin sanmıştım 2 imiş :D

inş pişman etmez hadi bakalım
Hayırlı olsun diyelim başka yok mu alan yaw :) paylaşın görelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,277
Son üye
Seartos
Geri