Çok güzel duruyor, hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
kart tam 34.5 cm, 2mm kala anca sığdı kasaya. alacaklar kasa ölçüsüne dikkat etsin.
Kullandıkça cw azalabilir hocam, bir süre kullanın şansınıza belki azalır.beyler cw var oooffff nazarladık kartı.
Değişim yapmıyorlar yurt dışı ürünlerinde, iade oluyor sadece ilk ay içerisinde. Fpsi sabitlersen cw de gider.Mesaj otomatik birleştirildi:
değişim istesem mi acaba ?
Şansınızı deneyebilirsiniz eğer içinize sinmediyse. İsterseniz bir de stres test yerine oyunlarda deneyin, oyunlarda daha az cw yapabilir belki.Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş sinerji’den aldı diye biliyorum hocam yurtiçi ürün olması lazım.Değişim yapmıyorlar yurt dışı ürünlerinde, iade oluyor sadece ilk ay içerisinde. Fpsi sabitlersen cw de gider.
nasıl yurt dışı sinerjiden aldımDeğişim yapmıyorlar yurt dışı ürünlerinde, iade oluyor sadece ilk ay içerisinde. Fpsi sabitlersen cw de gider.
Değişim değil direk iade et cw var felan demeden yoksa uğraşırsınMesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yurt dışı sinerjiden aldım
Pardon hocam ben amazondaki 4070ti gaming x trio konusuyla karıştırdım :')Şansınızı deneyebilirsiniz eğer içinize sinmediyse. İsterseniz bir de stres test yerine oyunlarda deneyin, oyunlarda daha az cw yapabilir belki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş sinerji’den aldı diye biliyorum hocam yurtiçi ürün olması lazım.
cw var dersem uğraştırırlar mıÇok üzüldüm Cw cıkcak kesin benden de iade yolu gözüktü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişim değil direk iade et cw var felan demeden yoksa uğraşırsın
Uğraştırmak ne kelime servise gönder gelsin cw performansı etkilemez susmazlar daha 14 gün iade hakkın dolmadan gönder iade cw konusunu açma sakıncw var dersem uğraştırırlar mı
iade edip başka hesaptan tekrar mı satın alayım ne önerirsin. başka kart da yine cw çıkar mı acabaUğraştırmak ne kelime servise gönder gelsin cw performansı etkilemez susmazlar daha 14 gün iade hakkın dolmadan gönder iade cw konusunu açma sakın