SadeceSeyf
80+ Gold
Konudan bağımsız ben de msi Trio aldım 4070 diablo bana da gelecek mi onu merak ediyorum bilen biri var mi
İlginçmiş. 3060 Ti modelinde 70'i gördü kendi yaptığım testte. Sıfır kart üstelik.offf hocam neden kendini kandırıyorsun. 1080p 2k dan daha mı fazla zorluyormuş asıl bu saçmalık
bu arada 3dk değil en az 6-7dk yapmıştım.
Alıntıyı görüntülebu arada kart 6 ay mining ve + 1 yıl kullanıldı, bakım yapılmadı ve içi açılmadı.
ee hocam kötü olsa savunmam ventusu yaniİlginçmiş. 3060 Ti modelinde 70'i gördü kendi yaptığım testte. Sıfır kart üstelik.
Ben hiç bir markanın fanboyu değilim. Modele göre konuşurum. Mesela Gaming X ile Suprim X (fiyatları normal olsa öneririm ama değil, çok daha ucuza satılıyor denkleri) mükemmel modeller ama Ventus çöp bunu kimse inkar edemez.asus fanboyu falan mısın çözemedim seni ?
Suprim X' den iyi olan modelin konusuna Ventus niye atıyorsun19744 ventus
MSI Oyun GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDRR6X 192-Bit HDMI/DP Nvlink TORX Fan 4.0 Ada Lovelace Mimarisi Ekran Kartı (RTX 4070 Ti Ventus 3X 12G) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Oyun GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDRR6X 192-Bit HDMI/DP Nvlink TORX Fan 4.0 Ada Lovelace Mimarisi Ekran Kartı (RTX 4070 Ti Ventus 3X 12G) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
GPU-Z' yi açıp da foto atar mısın? GPU-Z açınca furmark üzerinde görünüyor değerler yanına koymana gerek yok. GPU-Z' yi furmark üzerinden açabilirsin.ventus soğutması kötü diyenlere gelsin. bıktım sizin bu bilmeyip ahkam kesmenize...
msı ventus 2X 3060 12G
furmark: 2k 4x msaa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kardeşim ne yazık ki amazon yoktu nvdia listesinde satıcı olarak bunlar var sadece.Konudan bağımsız ben de msi Trio aldım 4070 diablo bana da gelecek mi onu merak ediyorum bilen biri var mi
3060Ti ve 3060 arasında güç tüketimi farkı var. 3060 Ve 3060Ti' a aynı soğutma sistemini koymuşlardır maliyetten. 3060Ti mantıken daha az ısınır. Fabrika 3060Ti' ı 70 derece tutacak bir soğutucu yaptıysa aynı soğutucuyu 3060' a koyarsan daha soğuk olması normaldir. Ürünlerde bu olağan bir durumdur.İlginçmiş. 3060 Ti modelinde 70'i gördü kendi yaptığım testte. Sıfır kart üstelik.
UzduKardeşim ne yazık ki amazon yoktu nvdia listesinde satıcı olarak bunlar var sadece.
3x modeli Ve evet 70 derecelere kadar çıktı 3 fanlı olmasına rağmen. Kart yanıyor derken boşa konuşmam.3060Ti ve 3060 arasında güç tüketimi farkı var. 3060 Ve 3060Ti' a aynı soğutma sistemini koymuşlardır maliyetten. 3060Ti mantıken daha az ısınır. Fabrika 3060Ti' ı 70 derece tutacak bir soğutucu yaptıysa aynı soğutucuyu 3060' a koyarsan daha soğuk olması normaldir. Ürünlerde bu olağan bir durumdur.
üzülme çiçek gibi fiyat yurt dışı da olsa o fiyata gayet yerinde tercih.
3x modeli Ve evet 70 derecelere kadar çıktı 3 fanlı olmasına rağmen. Kart yanıyor derken boşa konuşmam.
Suprim X' den iyi olan modelin konusuna Ventus niye atıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
GPU-Z' yi açıp da foto atar mısın? GPU-Z açınca furmark üzerinde görünüyor değerler yanına koymana gerek yok. GPU-Z' yi furmark üzerinden açabilirsin.