Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
22.500'e aldım, amazon tr'den.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemede bu sonucu almış; Ben yan tarafı da mesh olsun diye AP201 ile kullanacağım.
amazonda o fiyata düştü mü? kaç aydır takipteyim amazonu.uygun 4070ti göremedim.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Len ürün bitmiş kim aldı bu kadar ekran kartını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ali
bir ara baktığımda sepete 30 küsür tane eklenebiliyordu :D
ya cidden satıldı, ya da kaldırdılar stoktan :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
bir ara baktığımda sepete 30 küsür tane eklenebiliyordu :D
ya cidden satıldı, ya da kaldırdılar stoktan :D
Çok bile kaldı o fiyata demek çekinken kaldı millet pny markası diye :( yarın 19k dan çıkıyormuş :D

ConquerorXIV

80+ Gold

SniiKz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
enes b. odabaşı
amazonda o fiyata düştü mü? kaç aydır takipteyim amazonu.uygun 4070ti göremedim.
Bugün tesadüfen denk geldi. Ayrıca 24k'ya Amazon Germany'den ROG STRIX 4070 Ti gördüm sonradan ama hemen stoktan kaldırıldı veya bitti.

Çok bile kaldı o fiyata demek çekinken kaldı millet pny markası diye :( yarın 19k dan çıkıyormuş :D
Gerçekten o önyargı var, mesela ikinci elde Asus veya Msi olunca daha kolay satılıyor.

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Bugün tesadüfen denk geldi. Ayrıca 24k'ya Amazon Germany'den ROG STRIX 4070 Ti gördüm sonradan ama hemen stoktan kaldırıldı veya bitti.

Gerçekten o önyargı var, mesela ikinci elde Asus veya Msi olunca daha kolay satılıyor.
Çiçek gibi kart valla cw seviyesi asus msi ile kıyaslayamıyorum bozulana kadar devam . Belki servis muhabbeti kötüdür boğaziçi çıktı garanti belgesi .

Diablo 4 ile zaten 19500 e aldık şaka yapıyoruz hani indirimli çıkabilir gene 😂

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Bizim millette marka fanboyluğu çok hocam. MSI, Asus gibi markalar harici diğer markalara çoğu kişi önyargı ile yaklaşıyor. PNY, Nvidia'nın Founders Edition kartlarını üretiyor mesela fakat bunu çoğu kişi bilmez :) Bu sebeple kaliteli markalar "kalitesiz" damgası yiyebiliyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Bizim millette marka fanboyluğu çok hocam. MSI, Asus gibi markalar harici diğer markalara çoğu kişi önyargı ile yaklaşıyor. PNY, Nvidia'nın Founders Edition kartlarını üretiyor mesela fakat bunu çoğu kişi bilmez :) Bu sebeple kaliteli markalar "kalitesiz" damgası yiyebiliyor.
Onu bunu bilmem %100 fan devri açıyordum CW yi duymamak için ROG 3080 de tuf 4070 de gaming x trio biraz daha iyiydi onlardan bunda kapağı açıp dikkat edince duyuyorum pompadaki fan sesi daha cok dikkatimi çekiyor. Sıcaklıkları %30 fan devri ile oyunlarda 56 60 derece arası geziniyor fan sesi yok zaten yazılımı da iyi . Tek aklıma takılan 2 yıl garanti ve garanti süreci olurda garantilik olursak Boğaziçi belgesi çıktı ne olur bilmiyorum PNY kullanıp garanti sürecini yaşayan arkadaşlar vardır illaki ... ( Bende CW sorunu yaşayana kadar asus harici ekran kartı almam diyordum bıraktım marka takıntısını.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Onu bunu bilmem %100 fan devri açıyordum CW yi duymamak için ROG 3080 de tuf 4070 de gaming x trio biraz daha iyiydi onlardan bunda kapağı açıp dikkat edince duyuyorum pompadaki fan sesi daha cok dikkatimi çekiyor. Sıcaklıkları %30 fan devri ile oyunlarda 56 60 derece arası geziniyor fan sesi yok zaten yazılımı da iyi . Tek aklıma takılan 2 yıl garanti ve garanti süreci olurda garantilik olursak Boğaziçi belgesi çıktı ne olur bilmiyorum PNY kullanıp garanti sürecini yaşayan arkadaşlar vardır illaki ... ( Bende CW sorunu yaşayana kadar asus harici ekran kartı almam diyordum bıraktım marka takıntısını.
30% fan devri ile 56-60 derece mükemmel sıcaklıklar. Garanti konusunda yorum yapamayacağım hocam. Ülkemizdeki hiç bir garanti servisini kaliteli bulmuyorum. Herkes kendi buyruğuna göre iş yapıyor. Umarım sorun yaşamazsınız.

ConquerorXIV

80+ Gold
bu arada bende cw yok oldu gibi bir şey çok nadir duyuluyor. vsync ve fps sabitleyici bile açık değilken oyunda hiç duymuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,589
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom