poco f5 vs iphone 11

ismailkartal_fan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar 20.000 tl bütçeyle telefon arıyorum gözüme iki telefon kestirdim biri 2.el sıfırdan farksız 21 ay garantili iphone 11 öbürü sıfır poco f5 sizce hangisini almalıyım yada başka bir öneriniz varmı?

Ve bence garanti önemli değilse 2. El Oneplus 11 falan daha mantıklı olur.

Tasarımı çok güzell

20K ya 2. El İPhone 12 faaln alırsın. Oyun için alıyorsan Poco F5 çok güzel cihaz. Kesinlikle 11/12 ile kıyaslanamaz.

Ama sosyal medya günlük kullanım için İPhone
hocam ikamet ettiğim yer ve yakınlarında güzel bi 12 bulamadım yinede teşekkür ederim muhtemelen androide yöneleceğim

Arkadaşlar 20.000 TL bütçeyle telefon arıyorum gözüme iki telefon kestirdim biri 2.el sıfırdan farksız 21 ay garantili iphone 11 öbürü sıfır poco f5 sizce hangisini almalıyım yada başka bir öneriniz varmı?
iphone 'cu değilim ama iphone kalitesi var şimdi pocodan daha kaliteli bir cihaz

iphone 'cu değilim ama iphone kalitesi var şimdi pocodan daha kaliteli bir cihaz
İp11 artık premium bir cihaz değil . Ekranı zaten kötü , donanımı 4 yıllık . Poco f5 yazılım hariç donanım olarak daha üstün . İp11 pro için falan iPhone kalitesi diyebilirim ama ip11 e kesinlikle diyemem.

Arkadaşlar 20.000 TL bütçeyle telefon arıyorum gözüme iki telefon kestirdim biri 2.el sıfırdan farksız 21 ay garantili iphone 11 öbürü sıfır poco f5 sizce hangisini almalıyım yada başka bir öneriniz varmı?
Poco f5 serisi gayet güzel birde nothing serisine bakabilirsin o da güzel

İp11 artık premium bir cihaz değil . Ekranı zaten kötü , donanımı 4 yıllık . Poco f5 yazılım hariç donanım olarak daha üstün . İp11 pro için falan iPhone kalitesi diyebilirim ama ip11 e kesinlikle diyemem.
poco plastik telefon resmen kamera yazılım desen vasat ben şahsen ıp11 tercih ederim

Kamera, stabil kullanım için 11. Oyun, batarya için F5 ama 2. el 12 bulunur veya 12 mini

bütçeyi çok aşmıyorsa ıp12 de tercih edilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,985
Üyeler
197,332
Son üye
badvroken
Geri