Halilars53
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
Konuyla alakasıx ama 1 sorum var Poco nun şarjı bazı yerlerde 2 gün gidiyor diyor doğrumu ?Öncelikle merhaba. POCO X3 telefonumda depolama kısmında diğerin 14 GB depolama harcadığını gördüm. Buna ne sebep oluyor?
Evet,eğer çok ağır uygulamalar vs. Kullanmazsan 2 gün gider.Konuyla alakasıx ama 1 sorum var Poco nun şarjı bazı yerlerde 2 gün gidiyor diyor doğrumu ?
Teşekkkürleer kralEvet,eğer çok ağır uygulamalar vs. Kullanmazsan 2 gün gider.
Ben günde 2 defa takıyorumKonuyla alakasıx ama 1 sorum var Poco nun şarjı bazı yerlerde 2 gün gidiyor diyor doğrumu ?
%0 a getirip mi yokda %40 fln mı takıyorsunBen günde 2 defa takıyorum
Es dosya yöneticisi indir.Öncelikle merhaba. POCO X3 telefonumda depolama kısmında diğerin 14 GB depolama harcadığını gördüm. Buna ne sebep oluyor?
2 3 de takıyorum%0 a getirip mi yokda %40 fln mı takıyorsun
reis naptın günde kaç saat kullanıyosun ben bütün gün bilgisayar başında olduğum için telefonu bir kaç saat kullanıyorum sadece 2-3 gün gidiyor bazen2 3 de takıyorum
Telefon kelimenin tam anlamıyla sürekli elimde 5dk bırakmıyorum o yüzdenreis naptın günde kaç saat kullanıyosun ben bütün gün bilgisayar başında olduğum için telefonu bir kaç saat kullanıyorum sadece 2-3 gün gidiyor bazen