Poco X3 Pro 8/256 Alınır Mı ?

Feignclound

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
821
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşım Poco X3 Pro satıyor da 5000TL'ye sana bırakayım diyor. Ürün İncehesaptan alınma daha 7-8 ay oldu alalı, birlikte almıştık. Kendisi iPhone kullanmak istediğinden dolayı telefon yabancıya gitmesin diyor sen almak istiyorsan al diyor. Sizce alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşım Poco X3 Pro satıyor da 5000TL'ye sana bırakayım diyor. Ürün İncehesaptan alınma daha 7-8 ay oldu alalı, birlikte almıştık. Kendisi iPhone kullanmak istediğinden dolayı telefon yabancıya gitmesin diyor sen almak istiyorsan al diyor. Sizce alınır mı ?
Kanka kullanıyorum güzel fiyat güzel telefon alınabilir
Not:2 el piyasasına çok hakim değilim ama 0ı 9k

Al iyi telefon kirigi cizigi yoksa şuan 5 bine zaten adam akilli sifir tel yok

5000'e alınır knk bedava ben de şu an x3 pro kullanıyom pek memnun olmasam da 5000'e daha iyisi yok

Kanka kullanıyorum güzel fiyat güzel telefon alınabilir
Not:2 el piyasasına çok hakim değilim ama 0ı 9k
Telefon daha 0 gibi. Aynı anda askere gidip geldik ikimizde , cihazı hiç kullanmadı sayılır.
Post automatically merged:

Al iyi telefon kirigi cizigi yoksa şuan 5 bine zaten adam akilli sifir tel yok
Herhangi bir sorunu yok , olsa bile bir yakınım Xiaomi teknik servisinde çalışıyor. Direkt bir sorun olursa hallederiz dedi.
Post automatically merged:

5000'e alınır knk bedava ben de şu an x3 pro kullanıyom pek memnun olmasam da 5000'e daha iyisi yok
iPhone 8 Plus kullanıyorum , 8 Plusu satıp biraz bunu kullandıktan sonra üst modellere geçebilirim diye düşündüm. O yüzden değerlendirmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,136
Üyeler
191,037
Son üye
Lupelius
Geri