❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Poco X7 Pro 12/512 21999₺ 🔥🔥🔥🔥

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
921
bende kamerasını emrak ediyom poco x3 pro var bende

Arka kamera güzel yapay zeka fotoğrafı iyileştiriyor gece çekimi yapmadım çok ön kamera iyi değil o da idarelik
o zaman alınabilir aslınad aradak aldım açıkcası honor 400 de var kafamda :D bliemedim şimdi

o zaman alınabilir aslınad aradak aldım açıkcası honor 400 de var kafamda :D bliemedim şimdi
Kullanıyorum çok güzel cihaz arka kamera çok iyi olmasa da iyi işlemcisi çok iyi donma kasma hiç yok oyun fazla oynamıyorum artık telefondan ama emin ol her türlü tatmin eder

Genel gündelik ve kamera önemliyse honor 400 daha iyi olur. Oyun içinse alın geçin. S24fe de bakabilirsiniz honor 400 ün güncellemesi bitti neredeyse.

Ana kamera olarak Imx882 var. Giriş seviyesi bir sensör ama x3 pro'daki Imx582'den çok daha iyi. x3 yetiyorsa x7 üzmez
x3 yetiyoda zaten kötü yani günümüze göre görüntü kalitesi o üzüyo biraz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel gündelik ve kamera önemliyse honor 400 daha iyi olur. Oyun içinse alın geçin. S24fe de bakabilirsiniz honor 400 ün güncellemesi bitti neredeyse.
s24fe hayatta almam baya eski özellikleri var, honor 400 ila 400 pro arasınad gidip geliyodum açıkcası şimdi bu x7 pro çıktı bilemedim

Kullanıyorum çok güzel cihaz arka kamera çok iyi olmasa da iyi işlemcisi çok iyi donma kasma hiç yok oyun fazla oynamıyorum artık telefondan ama emin ol her türlü tatmin eder
valla alacam gibi duruyo gzüel telefon ama honor 400 de gayet güçlü arada kaldım onun kamerasıda baya iyi

x3 yetiyoda zaten kötü yani günümüze göre görüntü kalitesi o üzüyo biraz :D

s24fe hayatta almam baya eski özellikleri var, honor 400 ila 400 pro arasınad gidip geliyodum açıkcası şimdi bu x7 pro çıktı bilemedim

valla alacam gibi duruyo gzüel telefon ama honor 400 de gayet güçlü arada kaldım onun kamerasıda baya iyi
Ne gibi mesela hocam? Honor 400 ünde eksisi güncellemesi bitti sayılır. Ha güzel telefon baya özellikli ona lafım yok ama yurt dışında 6 sene bize 3 sene veriyor güncellemeyi. Eğer oyun amacınız yoksa x7 pro silebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri