Poco x7 pro alinirmı hala

hamzasrq

80+
Reaksiyon skoru
16
15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce

Yaklasik 5 aydır kullanıyorum.tek eksisi kamerası çokda iyi değil.İsimi görüyor açıkçası

Yaklasik 5 aydır kullanıyorum.tek eksisi kamerası çokda iyi değil.İsimi görüyor açıkçası
Kamera tarafı çok ilgimi çekmiyor, günlük kullanimda donmasın, birde mobil oyunculuğa heves ettim işimi görücekse alabilirm. Sence alınırmi

15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce
Hocam bu bütçede güzel bir telefon var dayanıklılık konusunda gayet başarılı incelemeyi bırakıyorum kamera aşırı mükemmel değil ama kullanışlı
Ek olarak soğutması gerçekten çok başarılı

Hocam bu bütçede güzel bir telefon var dayanıklılık konusunda gayet başarılı incelemeyi bırakıyorum kamera aşırı mükemmel değil ama kullanışlı
Oyun performansı iyi midir? peki

ağır oyunlar oynayacaksanız çok çok yük bindiren oyunlar tatmin etmeyebilir ama orta seviyede iseniz tatmin edecektir
@ayranli_tuz ayrıca neye güldünüz tam olarak anlayamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısaca şöyle diyim çok ağır oyun oynayacaksanız poco x7 pro daha iyi
ancak çok ağır oynamayacaksanız ve sağlamlık gibi hususlar sizin için önemli ise honor da kötü bir seçenek değil

Youtuberlar'ın dayanıklı diye reklam yaptığına bakmayın. Hepsiburada yorumlarına bakarsanız kırık dökük birçok magic 8 lite fotoğrafı görürsünüz. Zaten özelliklerine göre fiyatını hakeden bir model de değil.

Youtuberlar'ın dayanıklı diye reklam yaptığına bakmayın. Hepsiburada yorumlarına bakarsanız kırık dökük birçok magic 8 lite fotoğrafı görürsünüz. Zaten özelliklerine göre fiyatını hakeden bir model de değil.
Her ürünün zayıf noktası var.
videoyu izlerseniz arkadaş zaten zayıf noktalarından bahsediyor arkadaşımın bizzat kullandığı bir teelfon deneyimleme şansım oldu
telefonun kenarları kasaya göre daha zayıf ancak ekran ve kasa genel anlamda sağlam bir iphone kasası kadar zayıf değil sonuçta bunlarda kırılacak ancak özellik bakımından haklısınız.
işlemcisi daha iyi olabilirdi özellikle

ağır oyunlar oynayacaksanız çok çok yük bindiren oyunlar tatmin etmeyebilir ama orta seviyede iseniz tatmin edecektir
@ayranli_tuz ayrıca neye güldünüz tam olarak anlayamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısaca şöyle diyim çok ağır oyun oynayacaksanız poco x7 pro daha iyi
ancak çok ağır oynamayacaksanız ve sağlamlık gibi hususlar sizin için önemli ise honor da kötü bir seçenek değil
Geekbench 6 skorlarina baktin mi
poco 6k honor 3.1k

Geri