Kamera tarafı çok ilgimi çekmiyor, günlük kullanimda donmasın, birde mobil oyunculuğa heves ettim işimi görücekse alabilirm. Sence alınırmiYaklasik 5 aydır kullanıyorum.tek eksisi kamerası çokda iyi değil.İsimi görüyor açıkçası
Hocam bu bütçede güzel bir telefon var dayanıklılık konusunda gayet başarılı incelemeyi bırakıyorum kamera aşırı mükemmel değil ama kullanışlı15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce
Oyun performansı iyi midir? pekiHocam bu bütçede güzel bir telefon var dayanıklılık konusunda gayet başarılı incelemeyi bırakıyorum kamera aşırı mükemmel değil ama kullanışlı
Ek olarak soğutması gerçekten çok başarılı
ağır oyunlar oynayacaksanız çok çok yük bindiren oyunlar tatmin etmeyebilir ama orta seviyede iseniz tatmin edecektirOyun performansı iyi midir? peki
kısaca şöyle diyim çok ağır oyun oynayacaksanız poco x7 pro daha iyiOyun performansı iyi midir? peki
Youtuberlar'ın dayanıklı diye reklam yaptığına bakmayın. Hepsiburada yorumlarına bakarsanız kırık dökük birçok magic 8 lite fotoğrafı görürsünüz. Zaten özelliklerine göre fiyatını hakeden bir model de değil.Hocam bu bütçede güzel bir telefon var dayanıklılık konusunda gayet başarılı incelemeyi bırakıyorum kamera aşırı mükemmel değil ama kullanışlı
Ek olarak soğutması gerçekten çok başarılı
Her ürünün zayıf noktası var.Youtuberlar'ın dayanıklı diye reklam yaptığına bakmayın. Hepsiburada yorumlarına bakarsanız kırık dökük birçok magic 8 lite fotoğrafı görürsünüz. Zaten özelliklerine göre fiyatını hakeden bir model de değil.
Geekbench 6 skorlarina baktin miağır oyunlar oynayacaksanız çok çok yük bindiren oyunlar tatmin etmeyebilir ama orta seviyede iseniz tatmin edecektir
@ayranli_tuz ayrıca neye güldünüz tam olarak anlayamadım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kısaca şöyle diyim çok ağır oyun oynayacaksanız poco x7 pro daha iyi
ancak çok ağır oynamayacaksanız ve sağlamlık gibi hususlar sizin için önemli ise honor da kötü bir seçenek değil
YD POCO F7 tavsiye ederim. Metal kasası ve Qualcom 8s Gen 4 işlemcisiyle oyun için daha uygun olur. Mediatek'in Vulkan performansı qualcomm'a göre biraz zayıf.15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce