- Bütçe
- 29.000
Öncelikle herekse iyi günler dilerim. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum yaptığım araştırmalarda POCO X7 PRO ve F7 PRO ve S24FE bu üçü arasında kaldım bütçem 25-30 arası .Telefon daha çok oyun oynama video izleme gibi işleri yaparım kamera çokta önemli değil. O yüzden benim açımdan eksileri artıları şu şekilde
POCO F7 PRO (256):
+
Ekranı 2k.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bi önemi yok.
S24 FE (256)
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
Rami en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 PRO(512):
+
Ucuz
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve YD olarak bulunabildiğinden 13-14 e bi tane bunu alıp + Swicth Oled alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
POCO F7 PRO (256):
+
Ekranı 2k.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bi önemi yok.
S24 FE (256)
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
Rami en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 PRO(512):
+
Ucuz
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve YD olarak bulunabildiğinden 13-14 e bi tane bunu alıp + Swicth Oled alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.