Neler Yeni

POCO X7 PRO VS F7 PRO VS S24FE

GGII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
deniz korkmaz
Bütçe
29.000
Öncelikle herekse iyi günler dilerim. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum yaptığım araştırmalarda POCO X7 PRO ve F7 PRO ve S24FE bu üçü arasında kaldım bütçem 25-30 arası .Telefon daha çok oyun oynama video izleme gibi işleri yaparım kamera çokta önemli değil. O yüzden benim açımdan eksileri artıları şu şekilde
POCO F7 PRO (256):
+
Ekranı 2k.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bi önemi yok.
S24 FE (256)
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
Rami en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 PRO(512):
+
Ucuz
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve YD olarak bulunabildiğinden 13-14 e bi tane bunu alıp + Swicth Oled alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

S24 FE çok daha iyi. Xiaomi'nin yazılımı berbat

emreturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Emre
Öncelikle herekse iyi günler dilerim. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum yaptığım araştırmalarda POCO X7 PRO ve F7 PRO ve S24FE bu üçü arasında kaldım bütçem 25-30 arası .Telefon daha çok oyun oynama video izleme gibi işleri yaparım kamera çokta önemli değil. O yüzden benim açımdan eksileri artıları şu şekilde
POCO F7 PRO (256):
+
Ekranı 2k.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bi önemi yok.
S24 FE (256)
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
Rami en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 PRO(512):
+
Ucuz
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve YD olarak bulunabildiğinden 13-14 e bi tane bunu alıp + Swicth Oled alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Oyun için alınacaksa poco x7 pro, az oyun daha çok gündelik kullanımda s24fe

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,241
İsim
kilan embappe
Oyun için ise Poco X7 Pro her oyunda 120FPS destekliyor zaten, F7 Pro'ya çıkmak için çok sebep yok. Ama kamera da istersen F7 Pro kamera anlamında da iyi bir cihaz.

Oyun için değilse Xiaomi falan boş ver S24 FE devam et zaten.

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,778
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Oyun oynama ve video izleme ise xiaomi bakılır ama kamera üzer haberiniz olsun
Switch alıcaksanız x7 pro almayın s21fe alın s21fe + switch daha çok yakışır bence

GGII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
deniz korkmaz
Oyun oynama ve video izleme ise xiaomi bakılır ama kamera üzer haberiniz olsun
Switch alıcaksanız x7 pro almayın s21fe alın s21fe + switch daha çok yakışır bence
S21fe eski cihaz güncelleme desteğide bitmiş 16bin lira vermeye değmez.

MoonWalk

80+ Bronze
X7 Pro ve F7 Pro arasında 10k fark ancak ancak kayda değer tek fark ekranın QHD olması (SoC ve diğer özellikleri çok fark etmiyor). Yazılan kullanıma uyan model de F7 Pro ancak X7 Pro fiyatından ötürü daha uygun. X serisinin de termal başarımı çok iyi değil, şebeke sorunu yaşadığını yazanlar da var (biri aradığında ulaşamıyor size). Bu POCO modelleri günlük kullanımda serilik açısından sorun oluşturmaz ancak arayüzde reklam çıkma ihtimali de var.
Honor 200 Pro'ya da bakılabilir. SoC, aşağı yukarı X7 Pro'dakiyle aynı. Arayüzü daha kullanışlı. Bahsedilen kronik veya can sıkan bir sorunu yok. Ekranı FHD+ ancak kaliteli, çözünürlüğün yanı sıra paneli ve parlaklığı gayet iyi. Az çok kamerası iyi, hızlı şarj bulunduruyor (100 W). 200 Pro da alternatif olabilecek bir model.

• Beğen
Reaksiyonlar: GGII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,079,219
Üyeler
171,537