Polisiye kitap önerileri

Arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım hayatımda hiç polisiye-gerilim kitapları okumadım yeni başlayacağım. Jean-Christophe Grangé siyah kan ve kızıl nehirler adlı kitapları gördüm. Annem o kitaplar seni çok korkutur alma dedi biraz daha büyü sonra alırız dedi. O kitapları almalıyım? Sizin yapacağınız polisiye-gerilim kitapları var mı başlangıç için?
Cingöz Recai var. Buna da bakabilirsin

Jean christophe grange’nin neredeyse tüm kitaplarını okudum ve tavsiye edebilirim çok sürükleyici. Tami hoagın “ ölümden daha derin” adlı kitabını da okuyabilirsin çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım hayatımda hiç polisiye-gerilim kitapları okumadım yeni başlayacağım. Jean-Christophe Grangé siyah kan ve kızıl nehirler adlı kitapları gördüm. Annem o kitaplar seni çok korkutur alma dedi biraz daha büyü sonra alırız dedi. O kitapları almalıyım? Sizin yapacağınız polisiye-gerilim kitapları var mı başlangıç için?
Daniel Palmer bak tavsiye ederim.

Jean christophe grange’nin neredeyse tüm kitaplarını okudum ve tavsiye edebilirim çok sürükleyici. Tami hoagın “ ölümden daha derin” adlı kitabını da okuyabilirsin çok iyi.
Tamam çok sağ ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daniel Palmer bak tavsiye ederim.
Tamam çok sağ ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cingöz Recai var. Buna da bakabilirsin
Tamam çok sağ ol

Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı ve diğer Ahmet ümit kitaplarını öneririm harikalar.

Cingöz Recai serisi sayesinde kitap okumayı sevdim.
Ahmet Ümit-Beyoğlunun En Güzel Abisi.

Grange'ın kitapları güzel oluyor. Onlara bakabilirsin

Aklından bir sayı tut.

Geri