Annecik
80+ Bronze
Ayrıca isterseniz Dan Brownun kitaplarına da bakabilirsiniz macerayla karisik polisiye türünde onun kitaplarıSağ olun yarın sipariş vereceğim
Ayrıca isterseniz Dan Brownun kitaplarına da bakabilirsiniz macerayla karisik polisiye türünde onun kitaplarıSağ olun yarın sipariş vereceğim
Cingöz Recai var. Buna da bakabilirsinArkadaşlar merhaba 15 yaşındayım hayatımda hiç polisiye-gerilim kitapları okumadım yeni başlayacağım. Jean-Christophe Grangé siyah kan ve kızıl nehirler adlı kitapları gördüm. Annem o kitaplar seni çok korkutur alma dedi biraz daha büyü sonra alırız dedi. O kitapları almalıyım? Sizin yapacağınız polisiye-gerilim kitapları var mı başlangıç için?
Daniel Palmer bak tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım hayatımda hiç polisiye-gerilim kitapları okumadım yeni başlayacağım. Jean-Christophe Grangé siyah kan ve kızıl nehirler adlı kitapları gördüm. Annem o kitaplar seni çok korkutur alma dedi biraz daha büyü sonra alırız dedi. O kitapları almalıyım? Sizin yapacağınız polisiye-gerilim kitapları var mı başlangıç için?
Tamam çok sağ olJean christophe grange’nin neredeyse tüm kitaplarını okudum ve tavsiye edebilirim çok sürükleyici. Tami hoagın “ ölümden daha derin” adlı kitabını da okuyabilirsin çok iyi.
Tamam çok sağ olDaniel Palmer bak tavsiye ederim.
Tamam çok sağ olCingöz Recai var. Buna da bakabilirsin
Tüm serinin linkini atarmısın?Sherlock Holmes serisinin bütün kitaplarını oku. Ben defalarca okudum. Mükemmel ötesi.
U-Usta ben Sherlock serisinin linkini istemiştim.