Mindustry
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Dediğiniz powerbankın çıkış yılı 2022. Boşuna yarı fıyatına satmıyorlar.kral 700tlye alıcam kuponla diğerini sadece watt ve dahili kablo için 2x fiyat vermem
Dediğiniz powerbankın çıkış yılı 2022. Boşuna yarı fıyatına satmıyorlar.kral 700tlye alıcam kuponla diğerini sadece watt ve dahili kablo için 2x fiyat vermem
Demin linkini paylaşmıştım. PPS desteği var.tamam şimdi sen bana 10000mah ve üstü
1type c 1 usb çıkışı olan 1000tl altı 2-3 öneri yaparmısın
bşaşka önerin yokmuDemin linkini paylaşmıştım. PPS desteği var.
Juo 10000mAh 33W LED Watt Amper Göstergeli USB-A + Type-C Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronik
Juo 10000mAh 33W LED Watt Amper Göstergeli USB-A + Type-C Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Demin linkini paylaşmıştım. PPS desteği var.
Juo 10000mAh 33W LED Watt Amper Göstergeli USB-A + Type-C Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronik
Juo 10000mAh 33W LED Watt Amper Göstergeli USB-A + Type-C Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Yeni bir ürün olduğu için juo. 1300 tl'lik Belkin BPB024 bence en f/p model.bşaşka önerin yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sen olsan hangisini tercih ederdin ssana onu sorayım birde
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DV5PWWJX?tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bu nasıl yine juodanYeni bir ürün olduğu için juo. 1300 tl'lik Belkin BPB024 bence en f/p model.
Fena değil. Samsung süper hızlı şarj desteği olmaması önemli değilse alınabilir.
+2x batarya(gerçek değerdede 2 kat fark var 6500mah bataryaya 1k vermek çok mantıklı değil fikrimce)Fena değil. Samsung süper hızlı şarj desteği olmaması önemli değilse alınabilir.
Bu ürünün 10000 mah olan versiyonunu kullanıyorum.
Ölçtüğüm değere göre Samsung tab s9'u hızlı şarj (sanırım AFC) modunda USB-C çıkışından 20w hızında şarj ediyor.+2x batarya(gerçek değerdede 2 kat fark var 6500mah bataryaya 1k vermek çok mantıklı değil fikrimce)
+120tl uygun
-200gram daha ağır
-2.5w kayıp