Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,396
Harbi yorumlarda yazmış herkes 25 bin tllik pcye yakışır mı powerboost felanEnis Kirazoğlunun yeni bilgisayarına bu psuyu koymuşlar.Patlamaz umarım.
Harbi yorumlarda yazmış herkes 25 bin tllik pcye yakışır mı powerboost felanEnis Kirazoğlunun yeni bilgisayarına bu psuyu koymuşlar.Patlamaz umarım.
Gigamax varken pek yüzüne bakmam ben.![]()
Cooler Master 650W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı
Cooler Master 650W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
@HABAR Gigamax’ten daha iyi olduğunu söylemişti, MWE White değil bu arada attığım.Gigamax varken pek yüzüne bakmam ben.
https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j600gd-f12s.html Bu da alınabilir kesinlikle.![]()
Cooler Master 650W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı
Cooler Master 650W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İyiyse bile arada uçurum fiyat farkı var.@HABAR Gigamax’ten daha iyi olduğunu söylemişti, MWE White değil bu arada attığım.
25 TL daha pahalıymış MWE Bronze.İyiyse bile arada uçurum fiyat farkı var.![]()
Gigamax 650, 501TL. MWE ise 620TL.25 TL daha pahalıymış MWE Bronze.
@HABAR Gigamax’ten daha iyi olduğunu söylemişti, MWE White değil bu arada attığım.
Post automatically merged:
https://www.teknobiyotik.com/donani...gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j600gd-f12s.html Bu da alınabilir kesinlikle.
Bilmiyorum, konu açmıştım bununla ilgili; Gigamax yerine MWE Bronze önermişti.Neyi daha iyi?
589 TL olarak gördüm ben, link atabilir misin?Gigamax 650, 501TL. MWE ise 620TL.
Bilmiyorum, konu açmıştım bununla ilgili; Gigamax yerine MWE Bronze önermişti.
Post automatically merged:
589 TL olarak gördüm ben, link atabilir misin?
Ban yiyen Kerem güvenilir demişti.Site güvenilir mi bilmiyorum ama burada 501 TL.![]()
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Dfs güvenilir evet.Ban yiyen Kerem güvenilir demişti.