Powerboost bu güç kaynağı alınır mı ?

ah 2 tane bulamamışım neden Türkiye'de yok çünkü! Ama sana yeter :cool: tr de olsa sana 15-20 tane atarım :) yaparım dersem yaparım uğraşma yani

Rage 1200W RM1000'den daha kaliteliydi.

550w daha iyi doğru.
hangisini yanlış atmışım la? Ayrıca 8 şey attım amma komiksin aradan 1 tane hata yaptığımı bulmuşsun. Sen sistem toplarken 8'ini de al xd. İstersen isim yazayım yurt dışından alınabilecekler olarak. O zaman ikna olur musun?

peki hocam ben RTX 3080 ile 5900X alacağım 1000w psu çok yeterli olur diye düşünüyorum buna ne dersin ? https://www.itopya.com/corsair-ax1000-1000w-80-titanium-full-moduler-135mm-fanli-psu/ sanırım piyasanın en taştaşlı psusu. He birde Plat Titanyum farkı faturaya ne kadar yansır dersin ?
Hesapla mesela 80 ile 90 düşün birisi her 100w da 20 kaybeder diğeri 10, 10W X sistemin çalışmasını sağlayan değer/100. Uzun vadede güzel bir değer çıkarır.

Yani bence o power boost psu çok kaliteli olsaydı Everest etx gibi psu tier list e girerdi en azından sadece böyle bir tahmin yürütebiliyorum o psu hakkında
Ama emin değilim

Yani bence o power boost psu çok kaliteli olsaydı Everest etx gibi psu tier list e girerdi en azından sadece böyle bir tahmin yürütebiliyorum o psu hakkında
Ama emin değilim

Var zaten hocam.

Sama Forza ile aynı, %100 aynılar. Sadece etiket basılmış hâli.

Sama Forza a seviye.

Geri