- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,495
Ooo, bu detay önemli.
Aynı değilmişler (!)
iltifat ettim yemin ederim dalge geçmedim detaylıca anlatmışsın üzgünü geri çeker misin beğen lütfenLütfen dalga geçmesek.
sonuca geleyim ben. alınır. böyle bir psuda istesende istemesende iyi bir bileşen kullanmalısın.Powerboost mu hemen c4 yazmalıyım.
Sırf sama forzaya benziyor diye kaliteli olacak diye bir şey yok ama psu hakkında bir bilgi bulamadım belki kalitelidir ama tavsiye etmem bilmiyorum çünkü psu yu
fsp aurum varken alınmaması bile taraftarı olabilirim
Rage serisi kötü değil, diğerlerine nazaran kaliteli. O fiyata daha iyileri var, onlara bakılmalı.Rage serisi hakkında olumlu şeyler duydum fakat kesin bilgim yok ne olsa da bu markaya güvenmem
@Kesteko
10 taneyi de istiyorum.
Benden ondan bahsediyordum çünkü olumlu bişeyler denmişti kerem bahsetmişti muhtemelenRage serisi kötü değil, diğerlerine nazaran kaliteli. O fiyata daha iyileri var, onlara bakılmalı.
Uçmak için bu kadar para harcamaya gerek yok uçak biletleri bile 600 liraArkadaşlar yüksek bütçeli sistemlerde bu tercih edilebilir mi ? https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.10.7
@kandes22 neden kızgın attın?Uçmak için bu kadar para harcamaya gerek yok uçak biletleri bile 600 lira![]()
550w daha iyi doğru.
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Corsair RM1000 1000W 80+ Gold 140mm Fanlı Power Supply Fiyatı
Corsair RM1000 1000W 80+ Gold 140mm Fanlı Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
ASUS ROG-STRIX-850G 80 PLUS GOLD 850W GÜÇ KAYNAĞI JAPON KAPASİTÖRLER : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS ROG-STRIX-850G 80 PLUS GOLD 850W GÜÇ KAYNAĞI JAPON KAPASİTÖRLER : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Corsair Cp-9020140-Eu Hx1200 1200W Tam Modüler 80+ Platinum Güç Kaynağı : Amazon.com.tr
Corsair Cp-9020140-Eu Hx1200 1200W Tam Modüler 80+ Platinum Güç Kaynağı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Full Modüler PSU | ITOPYA
ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Full Modüler PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-STRIX-1000G ITOPYA'da.www.itopya.com
ah 2 tane bulamamışım neden Türkiye'de yok çünkü! Ama sana yetertr de olsa sana 15-20 tane atarım
yaparım dersem yaparım uğraşma yani