3000D alacağım gibiBaşka öneriniz var mıdır
Aslında çok alınmadı. Geçen hafta 10 tane falan alındı. AMD gitmiyor.2 haftadır o kadar red devil alındı. Canavarların fotoğraflarını atan yok.
Benim kasaya siğmadi kasanın önünü yamulttum siğdirmak için2 haftadır o kadar red devil alındı. Canavarların fotoğraflarını atan yok.
3x8 pin kablo kötü oldu ama neyse her güzelliğin bir kusuru var2 haftadır o kadar red devil alındı. Canavarların fotoğraflarını atan yok.
Daha kurmak nasip olmadı, kasa bakıyorum ben de.2 haftadır o kadar red devil alındı. Canavarların fotoğraflarını atan yok.
9070xt parasının hakkından fazlasını veren bir kart. 5070ti öyle değil. Parasının hakkını bile verdiğini düşünmüyorum.
O kadar bıdı bıdı yapıldı, 5070ti şamarı yiyor![]()
vayy be yakın süreçte bunu göreceğimi düşünmemiştim. şu an ciddi ciddi 9070xt almayı düşünüyorum 5070 ti yerine. en tepe modellerden biri 33k iken en giriş 5070 ti şu an gaming gecesinde 38k ya satılan gainward. dlss ve fg teknolojisinde de çok geride sayılmaz amd bu gidişle geçecek gibi de
Optiscaler ile dlss ve xess olan tüm oyunlara fsr4 enjekte edilebiliyor.vayy be yakın süreçte bunu göreceğimi düşünmemiştim. şu an ciddi ciddi 9070xt almayı düşünüyorum 5070 ti yerine. en tepe modellerden biri 33k iken en giriş 5070 ti şu an gaming gecesinde 38k ya satılan gainward. dlss ve fg teknolojisinde de çok geride sayılmaz amd bu gidişle geçecek gibi de
onu demiyorum hocam dlss4 şu an fsr4ten bir tık daha iyiOptiscaler ile dlss ve xess olan tüm oyunlara fsr4 enjekte edilebiliyor.