❌İndirim Bitti! POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX 9070XT 32.999 TL

yansir diyorlarsa buyuk ihtimalle gun icinde hallolur hocam sizin isiniz. 20100tl garanti ustune maximum taksiti cok iyi yapmissiniz :). hayirli olsun, arizasiz,sikintisiz yillarca kullanin insallah.
teşekkür ederim

kart ben aldım ya 2 gün sonra fiyatı kırarlar hocam düşer, bak gör :)
Bu hep benim başıma gelen şey, ne alsam haftasına kalmaz fiyatı düşüyor.
Yalnız şu anki ortamda sıkıntı şu; dolar sene sonu 42-45 bandı ön görülen ve piyasalar acayip riskli. Belki bi' haftaya 1K düşer ama 6 ay sonrasına 5K kar edersin...

Bu hep benim başıma gelen şey, ne alsam haftasına kalmaz fiyatı düşüyor.
Yalnız şu anki ortamda sıkıntı şu; dolar sene sonu 42-45 bandı ön görülen ve piyasalar acayip riskli. Belki bi' haftaya 1K düşer ama 6 ay sonrasına 5K kar edersin...
valla bu son olaylardan sonra yine artar fiyatlar savaş olacak diye anlamsız bir şekilde

Red Devil’e bayılıyorum ama 9000 serisi çirkin geliyor bana nedense. 7900 XTX’deki Red Devil çok daha fena. Hayvani kalınlığı, agresif görünümü var. Bu tam Devil olmamış gibi. 😂

Red Devil’e bayılıyorum ama 9000 serisi çirkin geliyor bana nedense. 7900 XTX’deki Red Devil çok daha fena. Hayvani kalınlığı, agresif görünümü var. Bu tam Devil olmamış gibi. 😂
Evet bu tasarımı seven de var sevmeyen de var. Ama öndeki o yoğun led farklı bir tasarım tabi.

Normal şartlarda AMD tarafında ekran kartları çıktıktan 4-5 ay sonra global dolar bazlı indirim oluyordu indirim olmadığı gibi lansman fiyata gelen çok çabuk bitiyor yurtdışında. Küresel olayları da düşününce bence alan zarar etmez kullanacak olanlar için tepe model daha iyisi gelir mi dolar bazlı emin değilim geçen haftalarda 35.889 a nitro bile çok iyiydi taksit kampanya vs ile baya iyi fiyata geliyor bence 5070ti fiyatlarını da düşününce alınır.
Piyasa da nakit sıkıntısı var yoksa daha erken biterdi bu arada her karta taksit vs olsa

Evet bu tasarımı seven de var sevmeyen de var. Ama öndeki o yoğun led farklı bir tasarım tabi.

Çok şekilsiz olmuş o kısım. Ne oval, ne keskin hat. Tövbe estağfurullah değişik bir şey olmuş.

Uzatma NITRO+ mı? Red Devil mi? :peepo2:

Nitro+ aga. Hem görünüm, hem kablo gizleme, hem yeni nesil güç girişi. Biz de Sapphire’ceyiz.

IMG_5286.webp

Geri