shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Çok tatli değilmi kart yadestek zımbırtısı da çıkıyor.
Çok tatli değilmi kart yadestek zımbırtısı da çıkıyor.
teşekkür ederimyansir diyorlarsa buyuk ihtimalle gun icinde hallolur hocam sizin isiniz. 20100tl garanti ustune maximum taksiti cok iyi yapmissiniz. hayirli olsun, arizasiz,sikintisiz yillarca kullanin insallah.
içim eriyor, ağlayarak uyumuya gidiyorum şimdi, yoksa ters bir şey yapıp taksitsiz alacağımÇok tatli değilmi kart ya
İhtiyaç varsa al gitsin bu fiyata sonra bulunmuyoriçim eriyor, ağlayarak uyumuya gidiyorum şimdi, yoksa ters bir şey yapıp taksitsiz alacağım![]()
kart ben aldım ya 2 gün sonra fiyatı kırarlar hocam düşer, bak görİhtiyaç varsa al gitsin bu fiyata sonra bulunmuyor
Bu hep benim başıma gelen şey, ne alsam haftasına kalmaz fiyatı düşüyor.kart ben aldım ya 2 gün sonra fiyatı kırarlar hocam düşer, bak gör![]()
valla bu son olaylardan sonra yine artar fiyatlar savaş olacak diye anlamsız bir şekildeBu hep benim başıma gelen şey, ne alsam haftasına kalmaz fiyatı düşüyor.
Yalnız şu anki ortamda sıkıntı şu; dolar sene sonu 42-45 bandı ön görülen ve piyasalar acayip riskli. Belki bi' haftaya 1K düşer ama 6 ay sonrasına 5K kar edersin...
Evet bu tasarımı seven de var sevmeyen de var. Ama öndeki o yoğun led farklı bir tasarım tabi.Red Devil’e bayılıyorum ama 9000 serisi çirkin geliyor bana nedense. 7900 XTX’deki Red Devil çok daha fena. Hayvani kalınlığı, agresif görünümü var. Bu tam Devil olmamış gibi.![]()
Uzatma NITRO+ mı? Red Devil mi?Red Devil’e bayılıyorum ama 9000 serisi çirkin geliyor bana nedense. 7900 XTX’deki Red Devil çok daha fena. Hayvani kalınlığı, agresif görünümü var. Bu tam Devil olmamış gibi.![]()
Evet bu tasarımı seven de var sevmeyen de var. Ama öndeki o yoğun led farklı bir tasarım tabi.
Uzatma NITRO+ mı? Red Devil mi?![]()
Ne yazikki sadece bonus var. O da maaş hesabım orda diye yoksa kredi kartina karşıyımmaksimum %10 kampanya katıl 32k gelir 3 taksit var o karta
tabii kartı varsa işbank