❌İndirim Bitti! POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX 9070XT 32.999 TL

Çok şekilsiz olmuş o kısım. Ne oval, ne keskin hat. Tövbe estağfurullah değişik bir şey olmuş.

Nitro+ aga. Hem görünüm, hem kablo gizleme, hem yeni nesil güç girişi. Biz de Sapphire’ceyiz.

Alıntıyı görüntüle
Ben de NITRO+ severim ama bu kartın aşırı HYPE alması kafamı karıştırıyor. Tasarım olarak bana kalırsa da kesinlike daha iyi ve ayrıca evet; yeni nesil bi' power soketi var. Fakat bakınca bu fiyata da bu kart gerçekten iyi bi' seçenek.
Sıkıntı ise NITRO+ ' nın aşırı güç tüketimi, hatta kullanıcı tarafında yoğun undervolt tercihi yaptırması.

Ben de NITRO+ severim ama bu kartın aşırı HYPE alması kafamı karıştırıyor. Tasarım olarak bana kalırsa da kesinlike daha iyi ve ayrıca evet; yeni nesil bi' power soketi var. Fakat bakınca bu fiyata da bu kart gerçekten iyi bi' seçenek.
Sıkıntı ise NITRO+ ' nın aşırı güç tüketimi, hatta kullanıcı tarafında yoğun undervolt tercihi yaptırması.

Undervolt bir tercih bana göre. Aynı FPS değerini daha düşük güç tüketiminde almak daha mantıklı. Ve bu işle uğraşması da zevkli geliyor bana. Değeri gir, olmadı, bir tane daha dene. Olursa da tadından yenmez.

Bu modelde diğerlerine nazaran tek kırmızı renk olmaması rgb bağlantısı mevcut olması güzel bakalım nasıl duracak . aslında keşke kablo olmadan direk pci üzerinden renk değişimi olsaydı daha iyiydi ama olsun .
Kabloyla falan uğraşmayın markanın kendi sitesinde Devil Zone diye bir uygulama var onu indirin ordan RGB renklerini ve yanıp sönme sürelerini falan ayarlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,910
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri