Sayfayı ikinci el platformu gibi düşünmüştüm aslında, orijinal hesabım zaten var bunu yedek bir hesap olarak aldım o kadar para da vermek istemedim. Neyse ki bütün dekontlarım, konuşmalarım vs. duruyor THH'ye basit şekilde gönderebiliyoruz.Ne bekliyordun ki legal bir olmayan sitelerden alışveriş yapıp![]()
keşke önce foruma yazsaydın bende önceden aldım denedim ama pişman oldum gittim orijinal siteden aldım ucuza malı maalesef kimse vermiyorPrehesap.com'dan elmas paket üyeliği aldım. Almadan önce yetkili arkadaşa hesabın başkası tarafından kullanılmayacağının ve sınırsız olduğunun garantisini aldım. 2 Ay sonra hesaptaki Minecraft gitti. Bu duruma itiraz ettiğimde bana yeni hesap verdiler ancak bunu kabul etmeyeceğimi, eski hesabı geri istediğimi söyledim (Sunucularda eşyalarım vardı). Bana yardımcı olacaklarını söylediler 1.5 aydır ne adam akıllı bir cevap var ne de destek hattında cevap veren yetkili var. Herhangi bir sorunuza 1 hafta sonra belki cevap verirler o da belki. Satın almadan önce bir daha düşünün.
Orijinalim zaten var ya. Başkaları da bilgilensin diye açtım konuyu, olay 100-200₺ değil benim oradaki hakkım. Cevap vermelerini halen bekliyorumkeşke önce foruma yazsaydın bende önceden aldım denedim ama pişman oldum gittim orijinal siteden aldım ucuza malı maalesef kimse vermiyor
bence bekleme ben uğraşmadım bile şahsen şikayet etsem bile ne değişecek bu ülkedeOrijinalim zaten var ya. Başkaları da bilgilensin diye açtım konuyu, olay 100-200₺ değil benim oradaki hakkım. Cevap vermelerini halen bekliyorum![]()