Neler Yeni

Premium Kredi Kartı önerisi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Merhabalar, halihazırda iş bankası kullanmaktayım +300k limitim var premium sınıf bir kredi kartı istiyorum ve muhtemelen tercihimi İş Bankasından yapacağım Yapıkrediye Ali Koç nefretimden dolayı yanaşmıyorum Garanti'yle çok vukuatım var Akbank'ında premium kartları oyuncak gibi ondan yanaşmıyorum arada kaldığım konu "Maximiles Black" kart mı "Maximum Platinum" kart mı almam gerektiği, Maxi Platinum'un çok hizmeti var Maximiles Black ise mil verdiğinden sıcak bakıyorum arafta kaldım ama hizmetler olarak geride kalıyor ve çok bilgi edinemedim hakkında başka banka önerilerine açığım bu arada değecekse ancak önceliğim İş Bankası

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Premium kartları diğerlerinden ayıran temel özellik nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Erdem
Yadırgamak gibi olmasın milyon lar ın içinde değilsen ne gibi özellik katacak sana?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Premium kartları diğerlerinden ayıran temel özellik nedir?
Premium kartlar kullanıcısına normal kartların sağlayamadığı ayrıcalıklar sağlıyor yazının en altındaki "ekler" kısmına avantajlar sayfasının chat gpt tarafından özetlenmiş halini bıraktım inceleyebilirsiniz bunların yanında ekstra şeylerde var hepsini görmek için maximum platinum kart sayfasına gidip bakabilirsiniz
Yadırgamak gibi olmasın milyon lar ın içinde değilsen ne gibi özellik katacak sana?
Milyonların içinde yüzmüyorum ama bankaları çok kullanıyorum bana sağlayacağı hizmetler benim ihtiyacım olan türden bu yüzden bir premium karta ihtiyaç duyuyorum

Ekler

• 1737019438390.png
    1737019438390.png
    89.8 KB · Hit: 27
  • 1737019540337.png
    1737019540337.png
    84 KB · Hit: 26

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Metehan
Yıllık kullanım aidat fiyatı değişiyor mu peki normal kredi kartı ile premium kart arasında

türkiyede öyle premium kredi kartı diye bi olay yok hiçbiri gerçekten premium değil sahte amex platinium kartları var ama gerçek değil aldatmaca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllık kullanım aidat fiyatı değişiyor mu peki normal kredi kartı ile premium kart arasında
elbette

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Epey değişiyor Maximiles kartın aidatı 2.9k
türkiyede öyle premium kredi kartı diye bi olay yok hiçbiri gerçekten premium değil sahte amex platinium kartları var ama gerçek değil aldatmaca
Mesaj otomatik birleştirildi:

elbette
Amex kartlar türkiyede hiç işlevli değil çoğu yerde çalışmıyor o premium hissini iliklerine kadar hissettirse de içi boş kalıyor biraz

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
gerçek amex değil hiçbiri
Çok kırpılmış bir hali evet Amex kartın geçtiği yer yok tek işlevi yurtdışında çalışıyor olması %5 %3 indirim yapıyorlar anca üst limiti 150 tl falan oluyor birde komedi platinum kartın aidatı 7-8k ve hani hiçbir işlevi yok neredeyse abddeki amexin %0.5i falan anca ve hocam sizin öneriniz var mı kart olarak

3k kullanım ücreti verip kendini vip hissetmek saçmalıktan başka bişey değil sürekli uçuyorsan mil olanı al ama o verdiğin ücretlerle ayrıcalık parası çıkıyor zaten

Çok kırpılmış bir hali evet Amex kartın geçtiği yer yok tek işlevi yurtdışında çalışıyor olması %5 %3 indirim yapıyorlar anca üst limiti 150 tl falan oluyor birde komedi platinum kartın aidatı 7-8k ve hani hiçbir işlevi yok neredeyse abddeki amexin %0.5i falan anca ve hocam sizin öneriniz var mı kart olarak
yok hocam benim resmi gelirim gözükmediğinden adam akıllı limit bile vermiyorlar bu bok çukurundan kurtularak çözeceğim umarım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
3k kullanım ücreti verip kendini vip hissetmek saçmalıktan başka bişey değil sürekli uçuyorsan mil olanı al ama o verdiğin ücretlerle ayrıcalık parası çıkıyor zaten
3k ücreti aylıktan hesaplasan aylık 250 tl para değil başına bir şey gelse 150 usdye kadar destek sunuyorlar 150 usd zaten 2 senelik aidatı o kartın
yok hocam benim resmi gelirim gözükmediğinden adam akıllı limit bile vermiyorlar bu bok çukurundan kurtularak çözeceğim umarım
geçmiş olsun hocam
American Express
Var o ne işey yarıyor
yukardaki bahsettiğimiz amex kart american express kartı hiçbir işlevi yok türkiyede amerikada çok işlevli muazzam bir kart ama türkiyede çalışmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,367
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom