Yardım Prime95 Testi Değerlerimi nasıl öğrenebilirim?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,603
@RevDeisDou adlı arkadaşımız hwinfo adlı uygulamayı indirmemi söyledi ve indirdim. Sıcaklık değeri 95 derece mi?
Screenshot_24.webp

S

Sıcaklık fazla. Soğutucu almanı öneririm. 1-2 derece daha artsa sistem kendini kapayacak mesela.
Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.

Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.
İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.

Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.
Tabii indiriyorum. galiba tekrar prime95 i açmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20dk sonra bakmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.
galiba 20dk ya gerek kalmadı 95 sabit gözüküyor hwmonitorpro'da da.
Screenshot_25.webp

Son düzenleme:
Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @Intel pentium
Dostum ben hem stok soğutuculu hem sıvı soğutuculu hemde ortalama bir hava soğutuclu bir sistemde 3600 ü denedim sıvı soğutucu ile yükte 50-60 arası oldu hava soğutucu ilede 60-70 derece oldu stok soğutucudan hiç bahsetmiyim zaten çok kötü.

95 Derece çok üst seviye oyuna girdiginizde biraz oynayın alta alın Max sıcaklık değerlerini ss atar mısınız hocam.

Geri