Kanka tonguç ne allah aşkına ben sonuç yayinlari aldim tyt için bunlara 1000 basar hem zorlayici hem öğreticiAşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle
Abi ben 8. sınıfım ve tonguç kullandım bitirdim kitabı pek güzel değil. Başka yayınlara bakmamı öneririm.Aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle
Yayınıyla ne alakası var ya ?çocuksu
Alabilirsin. Güzel kitaplar genel olarak ve piyasaya göre oldukça uygun fiyata satılıyor.Yayınıyla ne alakası var ya ?
Günlük problem çözmek için alıyorum. Ucuz olduğu için düşünüyordum.
Şuanki tyt seviyesiyle ayni değil eğer çerez gibi çözceksen olur fpYayınıyla ne alakası var ya ?
Günlük problem çözmek için alıyorum. Ucuz olduğu için düşünüyordum.
Kullandın mı ?Alabilirsin. Güzel kitaplar genel olarak ve piyasaya göre oldukça uygun fiyata satılıyor.
Çok pahalı.Çap problemler kitabı al daha iyi kolaydan zora gidiyor hem
Problemlere giriş yapıyorum yeniyim yani. Sıfırdan mat temeli atıyorum.Şuanki tyt seviyesiyle ayni değil eğer çerez gibi çözceksen olur fp
He tamam o zaman alinabilir temel atmak için de problemler 1,2,3 var. Ben 2,3 öneririm temel atmada problem çözme yetini ve hizini arttirir iyi dersler iyi forumlarKullandın mı ?
Çok pahalı.
Problemlere giriş yapıyorum yeniyim yani. Sıfırdan mat temeli atıyorum.
Hangi kaynak?He tamam o zaman alinabilir temel atmak için de problemler 1,2,3 var. Ben 2,3 öneririm temel atmada problem çözme yetini ve hizini arttirir iyi dersler iyi forumlar
Kullanmadım. Genelde Bilgi Sarmal kullanıyorum.Kullandın mı ?
Problemlere temel atmak için problematik mi bilgi sarmal mı sence?Kullanmadım. Genelde Bilgi Sarmal kullanıyorum.
Bilgi Sarmal orta seviye. Temel atmak için iyi olmaz.Problemlere temel atmak için problematik mi bilgi sarmal mı sence?