İsadinler066
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Programlamaya başlamak istiyorum hangi dilden başlamayılım
Şuanda C# temel bilgilerini biliyorum
Şuanda C# temel bilgilerini biliyorum
Pyhton icin oğrenebileceğim yerler varmı hangi kaynakları kullanmalıyım
Başlamaktan ziyade sen ne yapmak istiyorsun ona göre yönlendirmek daha mantıklı olacaktır. Eğer sen WEB tabanlı bir uygulama yapmak istiyorsan HTML, Javascript ve CSS öğrenmeni tavsiye ederim.Bunun üzerine ASP.NET koyduğun zaman gerçek bir WEB tasarımcısı olursun. Mobil bir uygulama geliştirmek istiyorsan Flutter öneririm. Ben aktif olarak Flutter üzerinde çalışıyorum ve şuan çalıştığım şirket üzerinden yapmış olduğum bir adet mobil aplikasyon uygulaması var. Flutter güzel bir dil daha yeni ama ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Eğer güncellik istiyorsan Pyhton ile devam edebilirsin hem karmaşık bir değil. Robotik bir kodlama tarzı istiyorsan Arduino öneririm bunun için C dilini bilmek yeterlidir.
Bunun en başında olması gereken şey matematik bilgisi. Ortaya bir problem konuluyorsa ve bunu çözebiliyorsa o zaman iş yapabilir. Eğer bunlar yok ise HTML, CSS, Javascript işini görecektir.Tâbi bunların en en en başında olması gereken, FlowChart gibi temel Algoritma bilgisi.
Bunun en başında olması gereken şey matematik bilgisi. Ortaya bir problem konuluyorsa ve bunu çözebiliyorsa o zaman iş yapabilir. Eğer bunlar yok ise HTML, CSS, Javascript işini görecektir.
Web tasarım bence saçma bir olay ya aynı şeyi free templateler ile senin 5-6 saatlik emeğini 5-6 dakikada aynısı yapıyorBaşlamaktan ziyade sen ne yapmak istiyorsun ona göre yönlendirmek daha mantıklı olacaktır. Eğer sen WEB tabanlı bir uygulama yapmak istiyorsan HTML, Javascript ve CSS öğrenmeni tavsiye ederim.Bunun üzerine ASP.NET koyduğun zaman gerçek bir WEB tasarımcısı olursun. Mobil bir uygulama geliştirmek istiyorsan Flutter öneririm. Ben aktif olarak Flutter üzerinde çalışıyorum ve şuan çalıştığım şirket üzerinden yapmış olduğum bir adet mobil aplikasyon uygulaması var. Flutter güzel bir dil daha yeni ama ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Eğer güncellik istiyorsan Pyhton ile devam edebilirsin hem karmaşık bir değil. Robotik bir kodlama tarzı istiyorsan Arduino öneririm bunun için C dilini bilmek yeterlidir.
Hazır temalardan aldığın kodlar ile yapabilirsin ama değiştirmen gereken veya işine yaramayacak bir yeri çıkarmak istersen orada senin o dili bilmen gerekir.Tabii buda daha çok WEB uzmanlığına kayıyor. Zaten WEB tasarımı yaparken kimse 0 dan başlamıyor hazır kaynaklardan alıp kendine göre kodları değiştiriyor.Web tasarım bence saçma bir olay ya aynı şeyi free templateler ile senin 5-6 saatlik emeğini 5-6 dakikada aynısı yapıyor
Arduino yu bende öneririm hatta py ile INO'yu da öğreniyorum INO'yu öğrenip tek başına fuarlara katılabilirsin