baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
python için miPeki bunun için önerdiğiniz YouTube kanalı vs. var mı?
python için miPeki bunun için önerdiğiniz YouTube kanalı vs. var mı?
Evet.python için mi
Bu seriyle başlayabilirsinEvet.
Amacin yazilim diliyse direk c den baslamak sacma olur pythonla temel at javaya gec sonra c++ ardindan en babasina yani c#a gec ama yaklasik ögrenmen iyiyse 2 3 yilini alir sana kolay gelsinŞuan bu konu hakkında bilgim yok denecek kadar az, bu işi meslek olarak yapmak istiyorum ileride.
Programlama için hangi programcılık için hangi uygulamaları öğrenmeliyim? ve nerden öğrenebilirim?
Üniversite okumama daha 3 yıl var. Bu zamana kadar kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. Python'dan sonra Java'ya geçip daha da ilerlemeyi düşünmüyorum. Sizce mantıksız bir şey mi düşünüyorum?A
Amacin yazilim diliyse direk c den baslamak sacma olur pythonla temel at javaya gec sonra c++ ardindan en babasina yani c#a gec ama yaklasik ögrenmen iyiyse 2 3 yilini alir sana kolay gelsin
Bence C++ Sonra Phyton ÖğrenebilirsinPython ile başlayıp, sonra Java öğrenmeyi düşünüyorum.
C++ zor bir dil diye duymuştum.Bence C++ Sonra Phyton Öğrenebilirsin
Ben şuan yapıyorum bence çok zor değil kolayda değil ama her dilin kendine özgü zorluğu vardır C# yaptım ben ilk ama sen bilirsinC++ zor bir dil diye duymuştum.
Yardımın için teşekkür ederim. Phyton ile başladım bakalım. Bir YouTube kanalı buldum bir kaç dersini izledim zamanlaHer dil kendine göre zordur.
Önemli olan algoritmayı kafanda oluşturabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet sokağa çıkma yasağı nedeniyle evdeyiz ve elimde proje olmadığı için boş boş oturuyorum
C# ile ilgili sorularınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz