Neler Yeni

Programlamaya Başlamak İstiyorum.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
A
Şuan bu konu hakkında bilgim yok denecek kadar az, bu işi meslek olarak yapmak istiyorum ileride.
Programlama için hangi programcılık için hangi uygulamaları öğrenmeliyim? ve nerden öğrenebilirim?
Amacin yazilim diliyse direk c den baslamak sacma olur pythonla temel at javaya gec sonra c++ ardindan en babasina yani c#a gec ama yaklasik ögrenmen iyiyse 2 3 yilini alir sana kolay gelsin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
A

Amacin yazilim diliyse direk c den baslamak sacma olur pythonla temel at javaya gec sonra c++ ardindan en babasina yani c#a gec ama yaklasik ögrenmen iyiyse 2 3 yilini alir sana kolay gelsin
Üniversite okumama daha 3 yıl var. Bu zamana kadar kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. Python'dan sonra Java'ya geçip daha da ilerlemeyi düşünmüyorum. Sizce mantıksız bir şey mi düşünüyorum?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Furkan Enes Kaplan

tuqcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Tuğcan ÇOBAN
Her dil kendine göre zordur.
Önemli olan algoritmayı kafanda oluşturabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sokağa çıkma yasağı nedeniyle evdeyiz ve elimde proje olmadığı için boş boş oturuyorum
C# ile ilgili sorularınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz :)

Rammstein

80+ Silver
khanacademy.org dan öğrenebilirsiniz. Sıfırdan gülen yüz çizme ile başlattı beni.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her dil kendine göre zordur.
Önemli olan algoritmayı kafanda oluşturabilmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sokağa çıkma yasağı nedeniyle evdeyiz ve elimde proje olmadığı için boş boş oturuyorum
C# ile ilgili sorularınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz :)
Yardımın için teşekkür ederim. Phyton ile başladım bakalım. Bir YouTube kanalı buldum bir kaç dersini izledim zamanla :)

Top Bottom