Proje lisesi şartmı?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,631
Obp puan ile babam liseye izin vermiyor kayseridede en az okul puanı 427 onuda alamam. Mesleki ve teknik var 370 puan ona gitmek istiyorum babam orada çok zibidi var ve proje lisesi değil diyor. Proje lisesi olunca ne oluyor niye bu kadar abartılıyor?

Obp puan ile babam liseye izin vermiyor kayseridede en az okul puanı 427 onuda alamam. Mesleki ve teknik var 370 puan ona gitmek istiyorum babam orada çok zibidi var ve proje lisesi değil diyor. Proje lisesi olunca ne oluyor niye bu kadar abartılıyor?
Proje lisesi olunca öğrencilerin belli bir başarının üstünde olması gerekiyor buna sahip öğrenciler diğer öğrencilere göre genelde daha düzgün insanlar oluyor. Serserilik vs. gibi işlerle uğraşmıyorlar. Bu liselere devlet daha fazla imkan sağlıyor. onun dışında diğer liselerden pek bir farkı yok ama maalesef kötü öğretmelerde diğer okullarda olduğu gibi buralarda da oluyor.

siz yine şansınızı zorlayıp proje lisesine gitmeye çalışın pişman olmazsınız. kazanamasanız bile yine güzel puan alırsınız diğer liselere daha kolay girersiniz

siz yine şansınızı zorlayıp proje lisesine gitmeye çalışın pişman olmazsınız. kazanamasanız bile yine güzel puan alırsınız diğer liselere daha kolay girersiniz
Dostum 370 puanlık bir lisede serseri olurmu anadolu teknik

Geri