Neler Yeni

Protein tozu zararlımı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
spora başlıcam hediye gelen Hardline whey 3 matrix protein tozu var (4000gr) bana ne gibi katkısı olur ne gibi zararı olur genelde göğüs ve karın çalışıcam
Günlük alman gereken dozu geçmezsen hiçbir zararı olmaz kullanabiirsin.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
spora başlıcam hediye gelen Hardline whey 3 matrix protein tozu var (4000gr) bana ne gibi katkısı olur ne gibi zararı olur genelde göğüs ve karın çalışıcam
hocam protein tozları kolajendir kalp damar tıkanıklığı yapar

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bişi olmaz dewam

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Ahmet Deniz
dozunda kullanırsan hiç bir sıkıntı çıkmaz

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam protein tozları kolajendir kalp damar tıkanıklığı yapar
ya sallama kolajen ne biliyor musun? kolajen bir proteindir ama her protein kolajen değildir. kolajen eklem hastalıkları ve deriyle ilgili hastalıklarda kullanılan bir protein.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
ya sallama kolajen ne biliyor musun?
sağlık meslek hemşire yardımcılığı okuyorum temel ilaç bilgisi dersinde hocam bir şeyler anlattı ve 8aydır spor yapıyorum hocamızın bana anlattıklarından az çok bir şeyler biliyorum

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,385
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Yeterli miktarda almak lazım fazlası zararlıdır bir doktora fln danısın onlar daha bilgililerdir

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sağlık meslek hemşire yardımcılığı okuyorum temel ilaç bilgisi dersinde hocam bir şeyler anlattı ve 8aydır spor yapıyorum hocamızın bana anlattıklarından az çok bir şeyler biliyorum
ben de 2016 senesinden beri spora gidiyorum. protein tozu,kreatin,bcaa,arjinin,kolajen bunları ayrı ayrı kullandım.hatta evimde yarım paket bitirmediğim kolajen var.sporda eklemle ilgili sıkıntı yaşadım.spordaki hocama danışarak kolajen aldım ve eklemlerim iyileşti.protein tozu da kullanıyordum ancak kolajen kullanmaya başlayınca düzeldi.

linkte de göreceğin gibi protein tozu ile alakası yok.hatta suyla temas edince yapış yapış olan bir madde.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Kardeşim zararlı değil amacı vücuttaki protein eksikliğini tamamlamak.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
ben de 2016 senesinden beri spora gidiyorum. protein tozu,kreatin,bcaa,arjinin,kolajen bunları ayrı ayrı kullandım.hatta evimde yarım paket bitirmediğim kolajen var.sporda eklemle ilgili sıkıntı yaşadım.spordaki hocama danışarak kolajen aldım ve eklemlerim iyileşti.protein tozu da kullanıyordum ancak kolajen kullanmaya başlayınca düzeldi.

linkte de göreceğin gibi protein tozu ile alakası yok.hatta suyla temas edince yapış yapış olan bir madde.
dediğim gibi hocam bana kullanmamamı önerdi ama supplamentine göre değişebilir diye düşünüyorum bir konuda ki bana kalırsa natural en iyisi belki kullanırım kullanmam zaman göstericek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom