AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
Ps 5 fps değerleri 30- 60 120 çoğu oyun 60 fps destekliyor spiderman gibi oyunlar sizce farklı bir konsol mu almalıyım Nintendo rog ally steam deck gibi
Ps 5 fps değerleri 30- 60 120 çoğu oyun 60 fps destekliyor spiderman gibi oyunlar sizce farklı bir konsol mu almalıyım Nintendo rog ally steam deck gibi
Nintendo oled mantıklı gibi geldiOyundan oyuna değişiyor ama ps5 ile 4k da performans modunda 60 kalite modunda 30 fps alıyorsun ve görüntü ve akıcılık gayet iyi oluyor el konsolları farklı bir kategori bence önce tam olarak ne istediğini bilmen lazım.
El konsolu kategorisi olsunPS5'ten el konsollarına, el konsollarını da kendi içinde ayırmışsın. PS5, Rog Ally ve Nintendo tamamen başbaşka şeyler. Hele ki Nintendo ayrı bir dünya.
O zaman Nintendo'yu ele. Güncel el konsollarına göre hem çok eski hem de çok güçsüz.El konsolu kategorisi olsun
Steam deck te çok büyük kaba rog ally pahalı Nintendo en azından daha ucuz gibi amaO zaman Nintendo'yu ele. Güncel el konsollarına göre hem çok eski hem de çok güçsüz.
Fps değerlerin düşük olsa bile oyunun akıcılığında bir sorun hissetmessin kendim kullanıyorum ve gayet memnunumPs 5 fps değerleri 30- 60 120 çoğu oyun 60 fps destekliyor spiderman gibi oyunlar sizce farklı bir konsol mu almalıyım Nintendo rog ally steam deck gibi
Ps 5 slim mi alayım büyük Kasa mıFps değerlerin düşük olsa bile oyunun akıcılığında bir sorun hissetmessin kendim kullanıyorum ve gayet memnunum
Slimi salla büyük kasa alPs 5 slim mi alayım büyük Kasa mı
Hangisi butcene uyarsa artik cfi surumune bak sadece 12yle baslayan seri iyi diye biliyorumPs 5 slim mi alayım büyük Kasa mı