Ps 5 Cafe Açmayı düşünüyorum

yani hiç dükkan açmadığım için bilemiyorum ama öğrenmek lazım neye göre kaç para vergi ödeyeceğim ona göre tekrar hesap yapmaklazım açıkçası konumundan dolayı çok batacağımı sanmıyorum yakındaki internet kafede çalışan arkadaşımlada konuştum etradımdada hiç rekabet olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babamda yıllardır ticaret yapıyor tabikide büyüklerimin terübelerinde faydalanarak ilerleyeceğim açıyorum diyip açmayacağım fikir iyi geldi konumundan dolayı burada insanların fikirlerini duymak için yazdım teşekkür ederim cevapladğınız için:)
Denemeden hiçbir şeyi bilemeyiz. Benim tavsiyem kendi kendini en az 6 ay idare edebilecek kadar kenarda paran varsa cesur davranabilirsin ama gelir gider tablosu tutmazsa en fazla 2 ay falan dayanabilirim diyorsan gelir gider tablona daha iyi çalış derim. Tadilat mesela aşırı masraflı bir olay bunlar için bir usta götürüp fiyat alabilirsin. İnşallah hayal ettiğin gibi olur. Ne demişler " her deneyen başaracak diye bir şey yok ama başaranlar mutlaka deneyenlerdir "

büyük şehirde açacağım tadilat filanda tek seferlik maliyetler hergün de tv kırılıp kollar bozulmaz diye düşünüyorum zabıtayada ne yedireceğimi anlamadım valla açmak istediğim yerin yakınında ps5 cafe değilde internet kafe var çok kaliteli bir hizmet sunmamasına rağmen iş yapıyor ps5 kafe hiç olmadığı için ben açmayı düşünüyorum
Televizyon kırılması kollarda öyle hemen bozulmaz Büyükçekmece’de PlayStation cafe var dünyanın parasını kaldırıyor

Tutacağın dükkan babanım değilse dünyanın depozitosunu almadan kimse dükkan vermiyor.

Sonra tadilat yapman gerek. Öyle yerleri süpürüp PS kafe açamazsın.

20 bin kiraya o saydıklarını sığdırabileceğin dükkan çorumun köyünde falan olur muhtemelen ki oralarda nekadar ciro yaparsın bilemem.

Ruhsat izin vergi muhasebeci zabıtaya yedireceklerin vs vs havaya atacağın bu giderler her ay kirandan çok tutacak.

Kollar bozulacak TV kırılacak bunları da hesabına ekle.

şimdilik aklıma gelen bunlar.
Hewr şeye de hakim vay be. Bilgin olmayan bir konu var mı ? Acaba.

"Her mes’eleye dâir beyânı olanın, akıl yerine sâir şeyleri haml ettiği zannolunur."

Elektrik 5k az olmuş

Geri