Neler Yeni

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Gtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor
Zorlansada

Son düzenleme:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS5 Pro'dan tam verim alabilmek için 4K, VRR ve HDMI 2.1'i destekleyen bir monitör gerekiyor. Yoksa eğer buna da ayrıca bir masraf.
Şuan yok elimde

PS5 Pro'dan tam verim alabilmek için 4K, VRR ve HDMI 2.1'i destekleyen bir monitör gerekiyor. Yoksa eğer buna da ayrıca bir masraf.
Hocam vrr nedir?

Haklısınız o da en az 15 bin TL masraf

Çok kararsızım kaldım

Son düzenleme:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapayım?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Baran Kut
Slim + PC ama tek şartım şu olurdu PC sağlam olacak. Onun dışında bence konsolu aklından sil.

Ayrıca Slim'i de sağlam ithalatçılardan al. Bilkom garantili cart curt diye bir ton para verme bence. Değmez.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Slim + PC ama tek şartım şu olurdu PC sağlam olacak. Onun dışında bence konsolu aklından sil.

Ayrıca Slim'i de sağlam ithalatçılardan al. Bilkom garantili cart curt diye bir ton para verme bence. Değmez.
Pro niye alınmaz?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Baran Kut
Pro niye alınmaz?
Türkiye fiyatı değmez. Yurtdışı fiyatına göre iki katına alıyorsun. Aynı fiyata konsoldan çok daha güçlü bir sistem toplayabilirsin.

He ithalatçı fiyatları 30-35 arası değişiyor, o yine fena değil ama onun yerine Slim + PC yapmak daha mantıklı. Kendini bir ekosisteme bağlaman bütçe açısından zararlı çıkarır seni.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Türkiye fiyatı değmez. Yurtdışı fiyatına göre iki katına alıyorsun. Aynı fiyata konsoldan çok daha güçlü bir sistem toplayabilirsin.

He ithalatçı fiyatları 30-35 arası değişiyor, o yine fena değil ama onun yerine Slim + PC yapmak daha mantıklı. Kendini bir ekosisteme bağlaman bütçe açısından zararlı çıkarır seni.
Bende ithalatçı almayı düşünüyordum alınmaz mı?

Top Bottom