PS store da Elden Ring 1499 TL alınır mı ?

SaruHan35

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar bugün PS5 aldım. İlk oyun olarak Elden Ring oynamak istiyorum. İlk defa souls türü oyun oynayacağım. 1499 TL vermeye değer mi ?

Usta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışık

Usta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışık
yavaş yavaş çözersiniz hocam ingilizce olmadan her şey zor maalesef büyük yapımcılar türk oyuncuları fazla önemsemiyor bazı yapımcılar hariç

Hocam oyun zor maalesef ama alisirsaniz paraniza degecek bir oyun.

Ben iki defa aldım 2 defa yaparım diye umut ettim ikisinde de beceremedim iki defa iade ettim herkesz beceremez

Arkadaşlar bugün PS5 aldım. İlk oyun olarak Elden Ring oynamak istiyorum. İlk defa souls türü oyun oynayacağım. 1499 TL vermeye değer mi ?
alisirsan sevebilirsin ben alisamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,541
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri