pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,312
PS4 var ama masada yer kaplamasın diye dik koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu?
PS4 var ama masada yer kaplamasın diye dik koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu?
Dik koymak için stand satılıyordu sanki. Onlardan al uygun bir tane. Yoksa düşerse bozulur
Düşecek bir yerde değil TV ile duvar arasında bir boşluk var oraya koyayım diyorum. Standım yok.Standıyla beraber dik koyacaksan sorun olmaz. Aksi durumda devrilir.
TV ayağına düz koy. Dik koymaDüşecek bir yerde değil TV ile duvar arasında bir boşluk var oraya koyayım diyorum. Standım yok.
Kanka konuyla alakasız ama internetip superonline öğlenden beri hiçbir online oyuna giremiyorum psn bağlanmıyor nat başarısız hatası veriyor. Mobil veri ile bağlandığımda sorunsuz giriyor. Sebebi nedir biliyormusun veya yaşadın mı? Ps5Düşecek bir yerde değil TV ile duvar arasında bir boşluk var oraya koyayım diyorum. Standım yok.
Konsolum internete bağlı değil o yüzden bilgim yok.Kanka konuyla alakasız ama internetip superonline öğlenden beri hiçbir online oyuna giremiyorum psn bağlanmıyor nat başarısız hatası veriyor. Mobil veri ile bağlandığımda sorunsuz giriyor. Sebebi nedir biliyormusun veya yaşadın mı? Ps5
Düz koyacak alanım pek yok.TV ayağına düz koy. Dik koyma
O ps5 icin gecerli 4,te sivi metal yok macun var, macun bozmaz ve evet dik kullanabilirsiniz standsiz o dediginiz araya koyun hicbir sey olmaz.Ben 2 yildir dik kullaniyorum hicbir sey oldugu yok. Ilk modellerde macun akiyormus cihazi bozuyormus falan diyorlar ama bilmiyorum. Slim ise eger zaten yeni model oldugu icin rahatta kal onlarda boyle bir sey olmuyor.
Macun büyük ihtimalle taşa dönmüştür zaten alındığından beri bakım yapmadık o yüzden akma vs olmaz gibiO ps5 icin gecerli 4,te sivi metal yok macun var, macun bozmaz ve evet dik kullanabilirsiniz standsiz o dediginiz araya koyun hicbir sey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben yillardir 3 ve 4'u dik kullandim yatay gozume hitap etmiyor masada dik durunca daha iyi kenara koyuyorum birde yuzeyde az yer kapliyordu.