PS4 MI TOPLAMA PC Mİ ?

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Playstation 4 slim 3000tl o fiyata pc toplasam daha mı iyi olur çok arada kaldım bir yanım diyorki ps4 al diğer yanım pc topla diyor ama ps4 azcık daha ağır basıyor çok kararsızım

Bence ilk önce 3400g li apu sistem toplayıp sonradan güzel bir ekran kartı takarsanız çok daha mantıklı olur.

Playstation 4 slim 3000tl o fiyata PC toplasam daha mı iyi olur çok arada kaldım bir yanım diyorki ps4 al diğer yanım PC topla diyor ama ps4 azcık daha ağır basıyor çok kararsızım
Oynuyacağın oyuna bağlı 3k ya sağlam apu dizersin yada 1200 af 570 dizersin ne oynuyacaksın

Playstation 4 slim 3000tl o fiyata PC toplasam daha mı iyi olur çok arada kaldım bir yanım diyorki ps4 al diğer yanım PC topla diyor ama ps4 azcık daha ağır basıyor çok kararsızım
PC en iyisi PS ile uğraşılmaz

Kardeşim ilk önce sonradan geliştirme yaparım diyorsan PC mantıklı olabilir. Birde oynadığın oyunlara bağlı.

PS4 almayın. cüncel oyunlara yetmeyecek yakında.

kesinlikle bilgisayar toplamalısınız

Ben olsam bilgisayar alırdım.

Bro ne için alicagina bağlı sade oyun icicse Ps4 yok başka şeyler de yapicam dersen pc

Apu sistem topla boşver ps :D

Geri